De vreo doua luni de zile se incearca intimidarea mea in diverse moduri: primesc telefoane anonime, mesaje in privat, mai tarziu au venit si soli cum ca ar trebui sa o las mai moale, ca stii ce are Nea Vergil in spate, acum au inceput cu violente! Ehh, la mine nu merge cu amenintarea, cu violenta! Are efectul invers, decat la ce va asteptati! O sa va convingeti!


Am subliniat si am tras un semnal de alarma de acum 4 luni de faptul ca Vergil Chitac este un pericol public,un pericol prin prisma faptului ca intriga la ura, are un limbaj violent, minte fara nonsalanta in legatura de aspecte foarte serioase ale societatii, iar activitatea asociatiei “Constanta Altfel” un “öng ecologist” infiintat si sustinut de maharii din extractia petrolului. Tare combinatie, nu? Am analizat si observat cu atentie postarile asociatiei pe facebook si am observat un indemn la ura asupra agentilor econonomici ,in special celor aromani! Sunt zeci de comentarii ale sustinatorilor asociatiei Constanta Altfel care indeamna la ura, violenta spre aceasta comunitate! Chitac a spus in diverse randuri atat pe online si la Tv ca:

  1. “Va arunca ziaristii afara din oras la pachet cu primarul pe care-l sustin!!”-pagina de facebook Constanta Altfel!
  2. “Pe propagandistii de partid ii va ELIMINA imediat”!! cum? in ce fel? -ziarul online TomisNews
  3. “Mici agenti economici platesc un milion de euro ca el sa nu ajunga primar”-Realitatea PLUS-emisiune cu Oreste Teodorescu
  4. “Constantenii care sustin alte partide sunt alienati mintal” -emisiunde Dobrogea Tv cu Cristian Hagi!
  5. “Este dusmanul agentilor economici-hoti” -sursa pagina facebook Vergil Chitac !- adica care-l sustin pe el nu sunt hoti si cei care nu-l sustin sunt hoti! Asta este criteriul lui KIM JONG CHITAC!
    Asa ceva nu este normal intr-o Romanie membra UE si NATO! Din ura pe criterii etnice ,mai tarziu ura s-a propagat pe criterii economice, de locatie (vezi Cluj, Oradea) , apartenenta politica samd. Trebuie sa curga sange intr-un fel sau altul,unii au ajuns sa nu mai stie ce urasc si de ce!
    Sustinatorii lui Vergil Chitac au inceput sa devina din ce in ce mai agresivi, ii poti observa foarte simplu prin limbajul suburban pe care-l au, sadism, ura, etc! Toate aceasta directie este insuflata de conturile de pe facebook ale postacilor PNL si conturile FAKE aferente, de politica agresiva exprimata de acestia pe toate canalele de media din Romania! Redactori sefi a unor publicatii cu tiraj national se ocupa mai nou de cel care a “DEVALIZAT ECONOMIA ROMANIEI” prin inchirierea unei garsoniere de 30 mp!!!! S-a descoperit unde au plecat cele 70 de miliarde de euro care s-au furat din bugetul tarii…sunt in garsoniera lui STELIAN ION! Mai nou, este luata la tinta si Nicoleta Ploscaru, cu cele 2-3%! Urmeaza probabil Tudorel Chesoi si partidele mici de unde Chitac spera sa mai rupa din voturi!!! Toata lumea este supusa unui atac fara precedent! Unde este demnitatea jurnalistilor romani? Cei care ar trebui sa semnaleze, ca a-4-a putere in stat aceste grave derapaje! Cati saci de bani s-au dat pentru ca sa se duca o astfel de campanie si sa stearga onoarea ,moralitatea, demnitatea acestor jurnalisti?! Ma simt ca in Coreea de Nord!

Ieri au intrat la atac se pare o alta parte a retelei din spatele lui Chitac!
Un individ care se pare ca de origine este din localitatea Murfatlar a exercitat un atac extrem de violent asupra mea , a USR -lui, sustinatorilor tuturor partidelor, in afara PNL-ului. Acest individ se pare ca locuieste in Belgia, este fara ocupatie si se ocupa cu transferul sumelor prin Western Union spre Romania! El este face parte din etnia turco tatara precum si cea siriana! Dansul m-a invitat sa ne vedem,c a o sa imi arate el…oare ce? Punea tot felul de intrebari pentru a ma putea localiza. Aceeasi tactica de localizare a mea este facuta la vedere, un alt sustinator de a lui Chitac, amenintandu-ma ca ma va bate si ca ma va depista el la un moment dat! Aveti mai jos cateva probe cu acesti indivizi!


Cat eu am subliniat ca pe listele de consilieri ai PNL-ului au ajuns indivizi fara ocupatie finantati, de gruparea mafiota din clanul spaniolul, cum este Daniel Gigi Tatu ( sunt probe video si foto cu acest individ in compania sefului clanului si celorlalti locotenenti) nu am atras atentia degeaba! Unde vrei sa ne duci Chitac? Spre ce?! In decembrie “89? Societatea se pare ca nu a amendat in nici un fel momentan, aceste grave derapaje .Presa locala unde este? Societatea civila? Ce iti doresti cu atata patima Chitac de lovesti peste tot, oriunde, oricand?! Chiar atat de draga iti este functia, puterea? !sa ai supusi? incat iti doresti sa provoci tulburari sociale, sa distrugi o societate!
Pentru aceste amenintari si atacuri ma angajez sa fac o ANCHETA SOCIALA cu principalii candidati la Primaria Constanta, membrilor Consiliului Local si Judetean Constanta, precum si a acolitilor lor!
Toti cetatenii ar trebui sa vada toti CIOCOII noi si vechi, ca sa poata lua o decizie corect informata!

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram