Orasul Constanta parca este blestemat. Aflat intr-un blocaj economic, administrativ,fara un plan de dezvoltare concret ,fara directie, lipsit de organizare, afectat de interesele economice ale gruparii Mazare timp de 20 ani, este asediat acum de o alta grupare ,mai toxica si mai nociva! De ce cred asta?!Argumentez astfel:


Gruparea Mazare era mai bine pregatita din punct de vedere al administratiei, aveau capacitati antreprenoriale, vedeau lucrurile in macro, realizau bine legatura intre administratie si mediul de afaceri, erau mai profesionisti. Chitac si compania sa, au trecut de mult de varsta la care mai pot invata, se pot specializa, sa sedimenteze ce au invatat,dupa care sa inceapa sa creeze, sa puna in practica! Ei pot invata doar cum sa distruga ce creeaza altii fie ca e bine fie ca e rau. Este mai usor sa distrugi decat sa creezi! La asta se limiteaza capacitatile lor,din pacate.


Principalul scop al Gruparii Mazare era bunastarea financiara, iar ei au inteles ca sa poata faci asta trebuie sa ai viziune, sa creezi. Ei au dezvoltat orasul dupa cum i-a dus pe ei capul si spre zonele lor de interes. Insa lacomia ,puterea i-au facut sa se desprinda cu picioarele de pe pamant si sa distruga tot si ce au facut bun!

In Gruparea Chitac ,il avem pe Chitac, un politruc avid de functii, care nu a creat nimic in viata lui ,nu s-a ocupat decat sa dea din gura fara sa realizeze nimic notabil. A fost rector al Academiei militare “Mircea cel Batran”. Slujbele bine platite din bugetul de stat reprezinta scopul lui in viata! Este un tip superficial, propagandist, slugarnic si obedient fata de cei care-l conduc! Un militar intotdeauna va asculta ordine!


Felicia Ovanesian, o avocata cu probleme grave de personalitate, complexata si frustrata, de asta e si dominata de ura, fosta avocata a gruparii Mazare, de unde s-a ales cu peste 19 terenuri si imobile ,care peste noapte a devenit o ” aparatoare” a drepturilor civice si a spatiilor verzi, dupa ce ani de zile i-a slujit pe cei care le-au incalcat! IPOCRIZIA ABSOLUTA!” Aparatoatea” spatiilor verzi dar care in curtea proprietatii sale nu se gaseste 1 m2 de gazon! Viziune si creativitate “0”. Este extrem de lacoma si distruge tot ce este normal si firesc! Banuiesc ca,probabil, homosexualitatea isi spune cuvantul in apucaturile anormale pe care le are! Asa cred eu!


Gabriel Comanescu,CEL MAI TOXIC “OM DE AFACERI” al Romaniei, un foarte slab administrator, care si-a insusit bunurile statului roman pe nimic, a preluat active de zeci de milioane de euro si nu este capabil sa administreze nici ce a luat fara bani! Mai mult decat atat creeaza grave prejudicii bugetului de stat prin neplata taxelor si impozitelor ,a tuturor agentilor economici cu care intra in contact precum si a oamenilor, a cetatenilor care muncesc la GSP, prin neplata salariilor!!!! Pe unde trece Comanescu nici iarba nu mai creste!!
Incapacitatea lui de a administra si a face ceva buna este imaginea centrului vechi unde detine mai multe cladiri aflate intr-o mare degradare. VA imaginati cum va arata Constanta daca aceste trei personaje vor pune mana pe oras? Eu unul nici nu vreau sa ma gandesc!

Cum spunea un coleg de presa…””Exista mai rau decat Dumitru Babu”

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram