Toate publicatiile nationale si locale, toate telviziunile nationale si locale sunt la degetul mic a lui Chitac.

Vergil Chitac pentru ca asa il cheama, propagandist de meserie, este de departe cel mai mediatizat candidat la primarie din toata Romania! Din sute, mii de candidati la primarii doar Chitac conteaza! Firea, Basescu si Nicusor Dan pot fi doar invidiosi! Securitatea si banii Lui Gabriel Comanescu isi ating tinta!

Portul Constanta a ramas ultima reduta! Trebuie facut bucati si vandut! Asta este miza! Chitac este de neoprit! Zeci de jurnalisti stau ca niste dulai cuminti in pozitia sezut si asteapta comenzile lui Chitac! Realitatea PLUS, Romania TV, B1 TV, Digi 24, Dobrogea Tv, HOTNEWS, Focuspress, PS NEWS, DCNEWS, Evenimentul Zilei, Adevarul, toate ziarele locale si zeci de postaci fake, o armata intreaga cum nu s-a mai intalnit in politica Romaneasca de dupa ’89. Prin comparatie pana si Iliescu este un copil de mingii fata de Chitac! El este omul pentru care dupa ce a imbolnavit populatia de COVID-19 ,s-a renuntat in a mai afisa numele persoanei, astea au fost directivele! Asta da putere! Este omul pentru care Iohannis si Orban au amenintat ca dizolva organizatia Constanta. Da, pentru ca este aservit celor mari si tari din UE si doleanta lui pentru a isi vinde tara este functia…cam atat! Este arogant, plin de el, ii place sa fie servit, sa i se deschida usa atat cea de la masina cat si cea a unui imobil, ii place sa aiba secretara,i ntr-un cuvant slugi! Cam atat este de capul lui!

Ca si senator a dormit in senat si s-a plimbat peste hotare unde isi punea la dispozitie serviciile de tradator! Omul potrivit la locul potrivit! V-ati intrebat ce initiative legislative a avut? Doua! Una pentru cumularea pensiilor speciale si alta pentru “legea offshore” in intersul sefului lui Gabriel Comanescu, cel mai prost om de afaceri din Romania.


Mai jos aveti o parte din latraii lui unde majoritatea sunt conturi fake! Sunt zeci de astfel de conturi care preaslavesc conducatorul iubit!

Bine ati revenit in comunism!

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook