Asta e realitatea…Chitac19 e mai tare decat Covid19 fara doar si poate, sa ii dam cezarului ce e al cezarului.

Pentru cetateanul Vergil Chitac, toate se misca cum viseaza el noaptea si intr-un mod supraomenesc! Cineva acolo(?) Il vrea primar cu orice pret! Chitac, chiar poate sa faca orice vrea, orice isi doreste, oricand vrea, legea se aplica cum are el chef!! Asta este mai mult decat clar!! In stare de urgenta:

1)EL nu poarta masca-NOI suntem amendati!

2)El e bolnav de COVID-19 se plimba unde vrea,intoarce o tara intreaga cu curu-n sus,ne baga pe toti in carantina de la premier la ultimul cetatean,opreste economia orasului,fara izoleta fara masca,neamendat-NOI,izolati cautati cu politia,dosare penale,rupti cu amenzile,urmariti sa nu facem decat 5 pasi la program pe langa casa!

3)EL vorbeste ce vrea,cand vrea, cum vrea la toate televiziunile nationale cu toate ca in 4 ani de mandat nu a propus decat cumularea pensiilor speciale -NOI,platim taxe pentru el, vocea noastra nu este auzita pe nicaieri ,facem o sesizare nu ne ia in considerare nimeni, ei rad de noi, asa cum o face si el!

4)EL incalca toate legile iar dosarul se solutioneaza in timp record!!! fara audieri de martori, fara cercetari fara nimic,il doare-n papuci de o tara intreaga!Nu am vazut noi bine,nu e de vina el ci noi, si daca pana la urma e de vina el,ce?!-NOI,facem plangeri si ani de zile nu suntem bagati in seama sau,se aplica legea mai mult decat trebuie,inegal, in defavoarea noastra!!

5)EL e legea!!EL decide cine este vinovat si afirma asta tarand agentii economici in judecata!Pentru EL magistratii sunt facultativi!!6)EL isi baga organul in PNL si magistrati,iar toti stau cu capul plecat,se fac pres!!!Cu toate astea,toti pensionarii si “marinarii” se grabesc sa ii aduca ofrande conducatorului suprem!No comment!Eu nu pot sa spun decat,bravo mai Vergile,daca poti,poti!

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook