Șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu, s-a întors la prima lui dragoste, PSD.

Horia Constantinescu și-a dat demisia din PSD, în februarie 2020, pentru a candida la Primăria Constanța, unde a obținut doar 5% din voturile constănțenilor.

După alegerile locale, Constantinescu a fost cooptat în echipa primarului Vergil Chițac, fiind detașat la “spații verzi” .

În septembrie 2021, Constantinescu a plecat din Primăria Constanța, după ce a picat examenul pentru ocuparea funcției de director general în cadrul Direcției Generale Gestionare Servicii Publice. De precizat este faptul că Horia Constantinescu a fost singurul candidat pe acest post.

Cât timp a lucrat în cadrul Primăriei Constanța, Horia Constantinescu nu s-a remaracat prin nimic notabil, fiind des criticat de constănțeni pentru modul în care a gestionat problema spațiilor verzi din oraș, dar și pentru regulamentul parcărilor.

Apropiat al lui Nicușor Constantinescu și al lui Liviu Dragnea, Constantiescu a fost promovat șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului la propunerea fostului premier PSD Viorica Dăncilă.

De asemenea, acesta este nașul lui Andrei Năstase, fiul fostului prim-ministru PSD Adrian Năstase.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram