Un articol apărut recent în ziarul Replica a stârnit controverse, după ce Partidul Verde Constanța a fost acuzat că ar fi depus liste false la alegerile pentru Consiliul Local Constanța. Aceste acuzații vin în contextul în care listele Partidului Verde au fost aprobate atât de Biroul Electoral Județean (BEJ), cât și de Judecătoria Constanța, fără să fie contestate.

Mai exact, actualul președinte al Partidului Verde Constanța este acuzat în articol că ar fi semnat ilegal listele de semnături pentru candidaturile la Consiliul Local Constanța, după ce ar fi fost exclus din partid. Cu toate acestea, excluderea respectivă nu apare în niciun document oficial al Partidului Verde.

Acuzațiile au fost respinse cu vehemență de reprezentanții partidului, care susțin că articolul ar fi fost comandat de doi foști membri excluși din formațiune, Marius Mitulescu și Silviu Dumitru.

Cel mai longeviv secretar de partid din istoria României nu vrea să accepte faptul că a fost exclus.

Potrivit Partidului Verde, acuzațiile de falsificare au fost făcute de Silviu Dumitru, care ar fi prezentat ziarului Replica documente false, fără ștampilă și semnătură. Reprezentanții partidului spun că Dumitru nu este nici măcar membru al partidului, fiind dat afară din poziția de secretar general după 20 de ani de “domnie”. Despre Silviu Dumitru, cel mai longeviv secretar de partid din istoria României, am scris pe larg în urmă cu două luni, puteți citi articolul aici.

Silviu Dumitru

Silviu Dumitru

Președintele organizației județene a Partidului Verde Constanța, Sorin Zvârcolescu, a declarat că articolul din Replica este “mizerabil” și că ziarul nu a verificat informațiile prezentate.

“Ziarul Replica a prezentat un articol mizerabil. Exact acesta este cuvântul! Aveau posibilitatea să verifice la Tribunal sau în Registrul Partidelor Politice, dar nu i-a interesat! Nu i-a interesat decât să denigreze! Ne-a prezentat un domn (n.r. Silviu Dumitru) care nu mai face parte din Partidul Verde Verzii de aproape un an… prezintă documente false… Este un caz patologic grav!”, a afirmat Zvârcolescu.

Alte știri:  Avertizare meteorologică: Valul de caniculă se extinde în toată țara

Partidul Verde a mai acuzat că articolul ar fi fost comandat de Marius Mitulescu, un fost membru al partidului, care este în prezent membru SOS și candidat la Primăria Constanța, despre care reprezentații partidului spun că ar avea unele probleme cu consumul de substanțe halucinogene.

Silviu Dumitru (centru) și Miarius Mitulescu (dreapta)

Silviu Dumitru (centru) și Marius Mitulescu (dreapta)

Potrivit lui Zvârcolescu, Marius Mitulescu a fost exclus din partid pentru că era “un om-problemă” și avea “tulburări de comportament”.

“Mitulescu nu a fost niciodată președinte al organizației județene a Partidului Verde Verzii, ci doar al organizației municipale! Este un om-problemă! A fost dat afară pentru că avea tulburări de comportament. Cred că stupefiantele sunt de vină! Ziua se comporta într-un fel și seara se activa, era un alt om! Nu mai spun că nici nu știi ce să iei de bun din ce spune, prezenta niște situații fabuloase… sondaje total eronate, fără să aibă o sursă! Niciun studiu sociologic la bază… Spunea că tuturor candidaților le este frică de el! Și mai sunt o mulțime de alte lucruri…”, a declarat Zvârcolescu.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Cinci autoturisme s-au ciocnit pe un drum din județul Constanța – 18 persoane implicate

Un grav accident rutier s-a produs astăzi, 18 iunie 2024, în județul…

Xi Jinping acuză SUA că încearcă să îl păcălească să invadeze Taiwanul

Președintele chinez Xi Jinping a acuzat Statele Unite că încearcă să-l păcălească…

Avertizare meteorologică: Valul de caniculă se extinde în toată țara

Vremea toridă se va extinde în următoarele zile în întreaga țară, iar…

Șeful IPJ Cluj, chestorul Mihai Rus, reținut de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu și fals în declarații

Procurorii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru 24…

Jocurile Olimpice de vară, o amenințare pentru sănătatea sportivilor din cauza căldurii extreme

Sportivii și oamenii de știință atrag atenția asupra riscurilor reprezentate de căldura…

China deschide o anchetă anti-dumping împotriva importurilor de carne de porc din Uniunea Europeană

China a deschis o investigație anti-dumping cu privire la importurile de carne…

Putin efectuează o vizită “prietenoasă” în Coreea de Nord

Președintele rus Vladimir Putin va efectua o vizită istorică în Coreea de…