Foto- ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX

Judecătoria Constanţa a decis, joi, să respingă ca neîntemeiată cererea Arhiepiscopului Tomisului la decizia de carantinare emisă de DSP Bucureşti. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de două zile de la comunicare.

În data de 25 ianuarie, Arhiepiscopia Tomisului a contestat în instanță decizia DSP Bucureşti privind carantinarea lui Teodosie, solicitând suspendarea efectelor și anularea hotărârii. 

Timp de mai multe zile, ÎPS Teodosie a refuzat să se izoleze, deși DSP îl plasase în carantină din data de 21 ianuarie. Decizia de carantinare i-a fost înmânată la întoarcerea din Iordania, după ce acesta nu a prezentat un test PCR sau dovada vaccinării.

ÎPS Teodosie a fost amendat de către polițiști de trei ori, luni, pe motiv că, deși ar fi trebuit să se afle în carantină, el a oficiat slujba la Catedrala Arhiepiscopală ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, apoi a participat la două evenimente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Rusia spune că va debloca accesul la porturile ucrainene din Marea Neagră doar dacă se elimină sancțiunile împotriva ei

Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că va lua în considerare…

Comandanții de rang înalt au refuzat să părăsească uzina Azovstal din Mariupol

Niciun comandant nu a părăsit până acum combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol,…

Blocada porturilor ucrainene și criza alimentară mondială în creștere determină Casa Albă să trimită rachete anti-navă în Ucraina

Casa Albă lucrează pentru a pune rachete avansate anti-navă în mâinile militarilor…

Zakharova: Rusia nu a amenințat niciodată cu arme nucleare

Maria Zakharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat…