Mai mulți locuitori din municipiul Constanța au rămas fără apă caldă și căldură în ajunul Crăciunului, ca urmare a unei avarii la rețeaua de termoficare a orașului.

Reprezentanții Termoficare Constanța au transmis, sâmbătă, că au reușit să repare o parte din avariile apărute, însă mai multe zone din oraș au rămas în continuare fără apă caldă și căldură.

Termoficare Constanța vă informează că echipele sale de intervenție au reușit să repare o parte din avariile apărute în timpul nopții trecute și la această oră s-a finalizat încărcarea magistralei 1 a rețelei de transport a agentului termic, care deservește zona orașului aferentă cartierelor CET, Km 4-5, Poarta 6, Gară, Centru și Peninsulă. Totodată, a fost pornit CAF-ul pentru prepararea agentului termic și urmează să fie reluată furnizarea căldurii și apei caldei în aceste cartiere.
În același timp, pe magistrala 2 a rețelei de transport a agentului termic se desfășoară lucrări de intervenție pe strada Costache Negruzzi, unde a fost identificată și se intervine pentru eliminarea unei avarii majore.
Asigurăm consumatorii noștri că depunem toate eforturile pentru a reporni și magistrala 2 a rețelei de transport a agentului termic, astfel încât în această seară Termoficare Constanța să furnizeze încălzire și apă caldă de consum către toți consumatorii din oraș.
Vă urăm Crăciun fericit!
“, transmit reprezentanții Termoficare Constanța.

Val de inidgnare pe pagina de facebook a primarului Chițac.

În timp ce oamenii tremurau în case, primarul Chițac împărtășea cu ei “o frântură din bucuria sărbătorilor”, într-un mesaj pe Facebook.

Constănțenii nu au fost prea bucuroși de urări și i-au reproșat faptul că trebuie să suporte frigul și apa rece în Ajunul Crăciunului, reamintindu-i de achizițiile inutile pe care le-a făcut de-a lungul mandatului.

Sa intelegem prin faptul ca in Ajunul Craciunului nu avem apa calda si caldura in locuinte, ca trebuie sa iesim pe strazi ca sa ne incalzim la luminitele de un milion de euro, al caror scop pare a fi multiplu, nu doar acela de a ne ajuta noaptea sa vedem gropile din asfalt si murdaria de pe strazi!!!! Rusine!!! “, i-a scris un constănțean.

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. George Simion, stropit cu cerneală la Iași

Copreședintele AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală, luni, la Iaşi,…

Rusia avertizează Japonia să nu se amestece în criza din Ucraina

Echipa ministrului rus de externe a avertizat Japonia să nu se amestece…

ÎPS Teodosie a primit trei amenzi într-o singură zi. Arhiepiscopia Tomisului transmite că sunt “ilegale”

ÎPS Teodosie a primit trei amenzi pentru nerespectarea carantinei într-o singură zi.…

SUA le cere cetățenilor americani să părăsească imediat Ucraina

Departamentul de Stat al SUA a cerut evacuarea cetățenilor americani din Ucraina,…

ÎPS Teodosie, amendat cu 1000 de lei pentru că nu a respectat carantina

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost amendat, luni, de poliţiştii constănţeni cu…