Consilierul local Mihai Ochiuleț spune că relația dintre USR și PNL s-a rupt, dar că și-ar dori un parteneriat în continuare cu Chitac. Condiția ar fi ca primarul Constanței “să se lepede de arogantă și autosuficientă, să asculte vocea orașului și să înțeleagă că un parteneriat presupune dialog și respect”.

Aș putea să îi răspund eu domnului Ochiuleț…NICIODATĂ!!! Nu vei reuși cu Chitac așa ceva! Dacă o va face, o va face de fațadă, sau din interes. La primul colț te va arunca din vagon, așa cum a mai făcut-o după votarea bugetului.

Cum poți să încerci un dialog cu un mincinos notoriu sau cu Ovanesian care este o seacă, o frustrată, o persoana goală pe dinăuntru, care nu a creat nimic în viața ei, doar a distrus! Cu ei nu poți avea o înțelegere! Trebuie să fii naiv sau netrecut prin viață să nu știi lucrurile astea deja.

Evident că mai tărziu a ieșit Horia Constantinescu într-un live pe facebook, mândru de statutul de “pretorian” al lui Chitac,  transmiţându-i  domnului Ochiuleț să nu mai “miaune” ca un pisic..

Opinie de Cristian Bucura

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram