În timp ce ne mănâncă șerpii prin parcurile pline de bălării înalte de 2 metri, primarul Chițac ne promite… strategii. Ce mă? Pune mă mâna și taie buruienile și lasă vrajeala! După opt luni tu tot o arzi cu promisiuni? Nu te-a anunțat nimeni că s-a sfârșit campania electorală și ar fi cazul să treci la treabă?

“Strategiile” lui Chițac au fost rostite la o ședință a Consiliului Județean Constanța, la care am asistat siderați ce enormități pot scoate pe gură aleșii noștri.

Azi, miercuri 16 iunie, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean, a lansat Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Ne-am liniștit! O parte din problemele județului sunt ca și rezolvate.

La întrunire a participat și primarul ales al Constanței, Vergil Chitac, care a avut un discurs bazat pe cuvântul “STRATEGII”, folosindu-l de cel puțin 20 de ori în 8 minute. Totodată, Chitac a mai folosit cuvintele “elaborare” și “implementare”, bineînțeles a …STRATEGIILOR!

Cam asta a fost esența discursului primarului nostru în câteva cuvinte. Personal m-am liniștit! Avem un mare strateg ca primar! Păcat că nu-l înțelegem…

Opinie de Cristian Bucura

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.