Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, s-a vaccinat miercuri, impotriva COVID-19, la Institutul Cantacuzino.

La ieșire din centrul de vaccinare Simona Halep a declarat:

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul”.

„În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo”, a mai spus sportiva, legat de planurile de viitor.

“Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi”

În 31 octombrie anul trecut, Simona Halep a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar la 9 noiembrie s-a vindecat, mulțumind medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în această perioadă.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook