1) Am prezentat un articol in care am semnalat ca in declaratia de avere a domnului Chitac de la Parlamentul Romaniei nu apare nici un imobil din Orasul Constanta unde acesta ar putea avea domiciliul. Un lucru foarte important pe care toti cetatenii Constantei ar trebui sa stie, fapt care ramane necunoscut pana azi, nu inteleg de ce? Ce se ascunde de fapt!?

2) Din declaratiile de avere depuse la Parlamentul Romaniei reiese ca Familia Chitac a trait doar cu aer si apa timp de 4 ani, ei nu au consumat un mar, nu au platit utilitati, nu au iesit din casa!!

3) Chitac spune ca “se da un milion de euro” pentru el ca sa nu mai candideze dar nu spune ce, cine, cum, cui? Nici nu are cum pentru ca el MINTE!

4) Chitac pozeaza in mare ecologist cu toate ca toata campania lui de milioane de euro este platita din firma de extractii petroliere, firma cu cel mai ridicat grad de poluare din Romania!

5) Chitac pozeaza in ecologist cu toate ca el, ATENTIE, nu a plantat un copac in toata existenta lui, nici macar in curte la el unde putem gasi 2mp de gazon! El spune ca directiva Europeana pentru orase este de 26 mp/pe cap de locuitor! La dansul in curte Directiva Europeana este aplicata cu 0,5m2 pe cap de locuitor!

6) Felicia Ovanesian avocata clanului Mazare in Constanta, beneficiara a multor terenuri retrocedate, nu are in curtea dansei nici un metru patrat de spatiu verde, nici un pom, nici o floare! Mai mult decat atat balcoanele dansei intra 2 m pe domeniul public ,blocand astfel aparitia vreunui copac inclusiv pe domeniul public!

7) Afirma ca vrea sa creasca dimensiunea parcurilor cu 10 ha/an-pai in 4 ani de mandat ar insemna 40 ha adica 400.000 de metri patrati!! Un cartier are aproximativ 500.000 mp…deci in calculul lui Chitac ar insemna ca ar expropria un cartier intreg? la aceste 40 de hectare mai aduga ca ar transorma inca 2ha/an in spatii verzi deci inca 8 ha in 4 ani??! De unde va scoate Chitac 480.000 mp de spatiu verde? ce va expropria? ce va rade de pe suprafata pamantului???

8) Chitac afirma ca este dusmanul firmelor private conduse de hoti! Cine si ce-ii da aceste drept de a evalua cine si cum este hot? Chitac nu este o instutie a Statului Roman cu atributii in domeniul finantelor si nici o Instanta de judecata care sa afirme cine e hot si cine nu! Cum poti atribui astfel de calificative agentilor economici in calitate de ce? Instantele de judecata Domnule Chitac sunt pline de procese ale mogulului care va protejeaza, care a lasat fara banii de mancare mii dintre constanteni, iar prin atitudinea dumneavoastra de a fi sustinut de aceasta societate GSP, demonstrata cu mii de probe de catre instantele de judecata ca un pericol fiscal si social?? Indirect demonstrati ca nu dati doi bani pe nici un constantean asa cum nu ati dat nici timp de 4 ani cat ati fost senator!

Toata campania lui Chitac este plina de minciuni, intoxicari cu lucruri irealizabile ,nu au nici o sustinere, nu prezinta nicin un argument, o dovada, o proba cat de mica in sustinerea celor afirmate! Totul este o mare gogoasa NORD COREEANA!

Va urma un audit financiar al veniturilor si cheltuielilor acestui FAKE, lipsit total de integritate si demnitate!

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook