Nu exista zi de la Dumnezeu in care Chitac, PNL-ul si masinaria din spatele lui sa ne serveasca gogosi umplute cu rahat de cea mai proasta calitate!

Asa cum am spus de multe ori propaganda este una veche de tip comunist, de intoxicare a maselor de oameni prin preamarirea personajului aflat in centrul propagandei, atribuindu-se calitati exagerate sau false. Acest tip de propaganda este folosit de sociologii vechi scoliti in perioada comunismului, acestia neavand cultivate elementele de propaganda de tip capitalist.

Asemeni lui Aleksandr Lukashenko, Vergil Chitac este prezentat aproape ca si castigator in sondajele masluite de catre Marius Pieleanu ,prin Grupul de Studii Socio – Comportamentale Avangarde SRL, abonat Antena 3 si apropiat al Partidului Conservator al lui Felix Motanul!

Primul sondaj aruncat in piata de acelasi Pieleanu si aceeasi societate a fost aruncat in piata imediat dupa criza COVID-19 unde il indica pe Chitac care bagase toata tara in carantina, cu peste 42% din optiuni! Acum scopul este de a descuraja si a demoraliza alegatorii lui Stelian Ion si de a pune stampila pe Chitac , ca si asa Stelian nu ar mai avea nici o sansa!

Parerea mea este ca vom asista la o fraudare majora a alegerilor din Constanta, avand in vedere grupul mare de interese din spatele lui Chitac! Nici o persoana dupa Revolutie, indiferent ca au fost alegeri locale, parlamentare, prezidentiale nu a mai beneficiat de o asemenea propaganda si manipulare mediatica! Asta da de gandit foarte mult!

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook