Cu toate ca Pinochio Ponta, a spus ca ProRomania nu va face alianta cu PSD, altfel stau lucrurile la Navodari unde primarul PSD in functie, Florin Chelaru este sprijinit de partenerul lui de afaceri, Duna Dumitru, finantatorul celor de la ProRomania.

La indicatiile lui Duna,la Navodari, s-a creat o filiala de catre consilierul Cirnu Florin ,aflat sub influenta lui Duna, consilier local si sustinator al lui Chelaru.

Cum era firesc ProRomania Navodari,nu are candidat la primarie, candidatul lor fiind Chelaru. Duna Dumitru este papusarul lui Chelaru, toate miscarile primarului fiind coordonate de acesta.SC PROIECT UNIQUE SRL firma lui Duna Dumitru este abonata la banii publici ai primariei Navodari, toate contractele in ceea ce priveste proiectarea,arhitectura si tot ceea de tine de acest domeniu sunt adjudecate de acesta, nu mai putin de 17 contracte. Pe langa acestea orice investitor privat care doreste sa construiasca sau sa faca PUZ-uri in Mamaia Nord, erau sfatuiti de primar si viceprimar sa apeleze la serviciile lui Duna,astfel vor avea parte de cei mai buni indicatori urbanistici cat si obtinerea documentatiei in cel mai scurt timp.

Tot haosul si dezastrul arhitectural din Mamaia Nord poarta semnaturile celor doi parteneri de afaceri! Si ca tacamul sa fie complet, ca sa rada in continuare de toata lumea,pentru ca ei pot, in 2018 Primaria Navodari organizeaza licitatia pentru realizarea ,ATENTIE…Plan Urbanistic General(PUG), la care au participat nu mai putin de 13 firme din toata tara,castigatoarea fiind,..da ati ghicit, SC PROIECT UNIQUE SRL a lui Duna Dumitru!

Continuarea in episodul urmator!

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook