Am trimis o cerere conform legii 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public insa, Primaria Navodari prin doamna Elena Aftene de la compartimentul de informatii si relatii cu publicul se face ca nu vede ca in cererea mea am doua puncte si nu unul.

Primul se refera la numarul de contracte pe care SC PROIECT UNIQUE SRL le are cu PRIMARIA NAVODARI si cel de-al doilea strict la licitatia castigata de aceasta societate pentru PUG Navodari!

Astfel ca sa traga de timp raspunde numai unde ii convine, sa treaca campania electorala, sa nu afle navodarenii ce face Chelaru! O strategie tipic comunisto-securista. Am retrimis mail de inca trei ori pentru a imi raspunde cu punct si virgula la un subiect extrem de important si anume PUG-ul Navodariului. Mi-a raspuns doar dupa cel de al treilea mail ca va reanaliza cererea mea, nu stiu ce dumnezeu va fi de reanalizat!?

Dupa cum v-am mai spus licitatia pentru PUG Navodari a avut loc in anul 2018 si a fost castigata de SC PROIECT UNIQUE SRL, prietenul si asociatul primarului Chelaru, din partidul Pro Romania, DUMITRU DUNA, in detrimentul a 13 firme de profil din toata tara. Cei doi politicieni, asa cum am aratat in episodul 6 au promis indicatori urbanistici perferentiali celor care “sar la cap” cu punguta cu euroi. Asa s-au ales cu milioane de euro din diverse contracte, cel mai elocvent este cel cu ansmablul residential De Silva al omului de afaceri Calina din Bucuresti, care a vandut si fondului de investitii Nordis Si EuroVial Residence. Duna a incheiat un contract la notariat astfel incat toate firmele care cumparau de la De Silva sa fie obligate sa faca proiectul cu societatea PROIECT UNIQUE SRL. Tare combinatie a celor doi, miroase de la 100 de poste a CEVA “MASCAT”! O gramada de mici investitori au fost pacaliti cu indicatori urbanistici preferentiali de catre Duna Dumitru datorita prieteniei cu Chelaru, acesta din urma girandu-l pe Duna de fiecare data. Indicatorii urbanistici ar fi trebuit sa fie trecut in PUG, insa PUG-ul nu mai apare.! Contractul castigat de Duna a expirat, certificatul de urbanism a expirat iar un altul nou nu va putea fi emis. Contractul lui Duna a fost prelungit illegal si de aici reaua credinta si vointa a Primariei Navodari de a elibera conform legii 544/2001 date informative despre PUG! Ilegalitatea se pare ca e cat casa si probabil vor sa dreaga documentatia! Cum o vor face numai ei stiu!

Alte știri:  Un nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai: Părinții victimelor, audiați înainte de pronunțarea sentinței

Intre timp o alta mare societate din Bucuresti, Metropolitan Developments, a venit sa investeasca in Mamaia Nord si bineinteles ca Duna a fost chemat de Chelaru si asezat in capul mesei la Primarie in calitate de “coproprietar al Primariei Navodari.

Subiecte si detalii socante vor urma cu privire la cei doi!

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook