Duna, mason la cererea lui Chelaru

Dayan Fetislam, Chelaru si Duna asociati in savarsirea de infractiuni

Mai sus in video, aveti doua blocuri, unul din ele este al boss-ului de la IGSC, Dayan Fetislam! (alb cu gri) In episodul urmator veti vedea ce inseamna sa fii parte din sistemul mafiot si cum poti face un bloc,mai pe degeaba!

Avand in vedere conexiunile lui Duna Dumitru cu toate institutiile statului, Florin Chelaru, primarul de Navodari socoteste ca acesta ar trebui sa faca parte din aceeasi loja masonica ca si el. Zis si facut! La cererea lui Chelaru, Dumitru Duna este primit in loja masonica din care Chelaru face parte! ATENTIE, din loja masonica fac parte angajati ai ministerului de interne, servicii, angajati ai ministerului de justitie si angajati ANAF care sunt la cheremul celor doi, au grija ca toate combinatiile si finantele care curg spre cei doi, sa fie bine puse la punct! Sunt facute controale fictive in interesul celor doi tocmai pentru ca ei sa nu mai primeasca alt control de la aceeasi institutie. Totodata, se duc in control la cei care au contracte in executie cu Duna, pentru a-i atentiona sa-si indeplineasca atributiunile fata de acesta !

Avem de a face cu o retea extrem de bine pusa la punct! Duna a infestat orice institutie a statului, care are legatura cu domeniul constructiilor, si cam toate au, avand in vedere avizele cerute. Pentru asta, el si-a infiintat o firma pe numele varului sau, Fratutu Florin prin care factureaza interventiile acestuia la diversele institutii. Ingenios, nu? Toate avizele depuse de firma capusa, a varului, pentru firma mama PROIECT UNIQUE SRL sunt rezolvate pozitiv si in cel mai scurt timp. Pentru serviciile pe care le primeste, el realizeaza proiectari gratis cu contracte fictive subevaluate, consultari gratuite precum si realizeaza prestari servicii la jumatate de pret fata de pretul pietei, in constructia propriu zisa a cladirilor prin intermediul diverselor firme santajabile, altfel acestea vor avea de suferit la ordinul lui Duna , suportand diverse controale de la toate instutiile statului!!

Alte știri:  Dezvoltator obligat să demoleze două etaje construite ilegal la două blocuri din Constanța

Duna a legat o relatie de tip mafiot cu directorul general al IGSC Constanta, Dayan Fetislam. Cine indrazneste sa-l supere pe Duna si nu va accepta conditiile acestuia va avea de a face cu controale din partea IGSC ului…sau Duna “greseste” intentionat in serviciile pe care le presteaza, lucruri greu sesizabile de beneficiari, ei nefiind de specialitate si dupa executarea lucrarilor ii pune in fata faptului implinit, de a decarta spre bossul de la IGSC- DAYAN FETISLAM, ”atentia” constand intre 10.000-20.000 de euro in functie de “gravitatea’problemei “. Nu vei coopera, vei sta mult si bine cu investitia blocata, pierderile fiind incomensurabile!

Vom reveni cu probe in curand !

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Vreme rea în mai multe județe: Cod galben de ploi torențiale și vijelii

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben de ploi…

Drone detectate în apropierea Bazei Kogălniceanu. Anchetă militară în desfășurare

Militarii care asigurau paza la Baza Militară 57 “Mihail Kogălniceanu” din județul…

Radu Mazăre rămâne în spatele gratiilor. Instanța a respins cererea de eliberare condiționată

Judecătoria Sectorului 4 a respins, în şedinţa de miercuri, cererea de eliberare…

Radu Mazăre, la un pas de eliberare. Magistrații decid astăzi dacă îi admit cererea de eliberare condiționată

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să fie eliberat condiționat din…