Episodul 1Ii rupem la vot!

In partidul Pro Romania partid facut la apelul de noapte de securistul Victor Ponta, s-au adunat toti traseistii, tradatorii politicii, in cazul nostru, filiala din Constanta .

Membrii exclusi din PDL Constanta,”nepotii” cunoscutului om de afaceri, Danut Moisoiu, fost politician de marca al PDL Constanta, abonat al banului public, patronul SCIM SA, care si-a bagat firma in faliment si a provocat intrarea in insolventa a peste 70 de firme constantene, prejudiciul fiind de aproximativ 4 milioane de EURO, paraziteaza acum partidul Pro Romania.

Mihai Bobe, Duna Dumitru, Florin Gheorghe(acum PSD Constanta-director RAEDPP) au o adevarata pasiune pentru banul public, capusand toate institutiile statului. Asa au fost invatati de mentorul lor Danut Moisoiu, si lor le-a placut . Mai mult decat atat,acestia au creeat o adevarata retea intre institutiile statului astfel ca, ATENTIE, institutiile statului au ajuns sa isi desfasoare o buna parte din activitate in functiile de interesele acestora. Ei au perfectionat infractiunile de coruptie, traficul de influenta,darea de mita si altele la nivel de arta. Pe langa acestea ei mai practica inselaciunea, evaziunea fiscala, spalare de bani santajul, amenintarea, camataria, etc , acesti baieti le fac pe toate ! Javrele mici de pe vremea PDL-ului au ajuns javre mari!

Mai jos aveti cateva link.uri,poze ca sa cunoasteti mai bine acesti papusari din spatele cortinei.in poze: Bobe Mihai,Dumitru Duna,Danut Moisoiu si Florin Gheorghe

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook