Paranoia sau dementa lui Chitac intra in joc. Puscariasul Mazare este de vina pentru simplul fapt ca apar in presa dezvaluiri despre atacurile mincinoase si mizeriile aruncate de el in media fara nici o sustinere ,fara nici un fel de proba! Doar ca are bani multi si poate sa faca orice cu presa ,sa zica ca un cal e alb cu toate ca in realitate el este negru taciune! Probabil sfatuit si de consilierii americani aflati in solda mogulului Comanescu, s-a aplicat tactica securista de a crea un efect negativ dezvaluirilor aparute in presa despre el. Vergile, tactica asta tine la cetatenii de pe vremea lui Mao sau cetatenilor aflati in Coreea de Nord indoctrinati de mici copii si
anume Clanul Kim nu face treaba mare, dar tu o faci, schimba fenomenele meteorologice , tu doar poti sa schimbi starea persoanelor care citesc ce scrii ori ii apuca rasul ori varsaturile! Sa raspundem la aberatiile pe care le scrii fara sa ai NICI MACAR O PROBA!! Sursele tale “foarte serioase” sunt gogseriile din statiile de bilete din Eforie Nord. Aia sunt informatorii tai si sursele demne de toata increderea!

Imediat demonstrez eu cat de INTEGRU esti tu!!!!CU PROBE domnule Capitan!

  1. In declaratia de avere pe care ai depus-o la Parlamentul Romaniei, la Senat, in anul 2020, scrii ca nu ai imobile (terenuri si cladiri) decat in localitatea Eforie Nord! Si anume un teren de 340m2 pe care l-ai achizitionat in 2008 si unul pe care l-ai achizitionat in 2018!! in suprafata de 508 m2!!
    La cladiri ai trecut casa (nu garsoniera) de 160 m2 (adica cat 5 camarute de ale lui ION). Ce ar trebui sa fac acum??? sa te copiez si sa tip in gura mare ca ai o casa cat 2 apartamente?? Nu,nu fac asta!
    Ce ma intereseaza este unde aveti dumneavoastra domiciliul???!!! Avand in vedere ca NU mai aveti nici un imobil in CONSTANTA!??
    Dupa propria dumneavoastra declaratie pe care v-o asumati conform legii, ati vandut apartamentul de 3 camere din CONSTANTA in anul 2018 cu suma de 85.000 de euro unei doamne pe numele ei Constantinescu Nicoleta! Corect?!
    Deci , unde aveti domiciliul in cartea de identitate domnule Vergil Chitac cel integru? Spuneti-ne ,ce cum si in ce fel sau cine v-a luat in spatiu??
  2. Dupa ce ati vandut apartamentul de 85.000 de euro ati achizitionat un teren intravilan in orasul Eforie Nord, ultracentral, DAR nu specificati in ce valoare a fost acea achizitie, nu de alta, dar sa stim si noi cetatenii de rand, muritorii de rand cum e cu integritatea?? De ce ascundeti opiniei publice si cetatenilor acestei tari ,acestui oras care va platesc luna de luna pensia uriasa si salariul si cheltuielile de senator?? Ce ascundeti domnule Capitan facut Amiral la apelul de de seara de Traian Basescu? Vrem sa stim si noi cat ati dat pe acel teren daca l-ati subevaluat sau supraevaluat, cert este ca valoare lui conform cererii si ofertei de pe piata imobiliara este de 150.000 de euro?! Negati acest lucru?!

Asteptam explicatii despre INTEGRITATEA dumneavoastra si asteptam acei pekinezi din curtea PNL-ului in frunte cu Hutuca si doamna Ionut Rusu cum sta treaba si sa nu mai dea declaratii cat de frumos si inalt ca bradul sunteti ca am sa ies eu si am sa rezolv problema cu valoarea bunurilor dumneavoastra si sa ne invatati si pe noi,muritorii de rand cum se traieste cu apa si aer?!!
Cum e cu INTEGRITATEA?

Cum e Vergil? Mazare ti-a schimbat domiciliul, Mazare a cumparat terenul si tot Mazare nu a declarat valoarea lui??!

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook