Vergil Chitac își arată încă o dată supunerea fata de papusarul său, Gabriel Comanescu.

Orice ordin pe care-l primeste nu este trecut prin filtrul gandirii, sau daca este trecut, este doar pentru ca îi mai funcționează conexiunile neuronice, el execută totul la comanda, ca un bun militar cu grad de soldat ce este.Este omul de fatada, un bun orator, care minte si promite frumos.

Daniel Gigi Tatu, una din cele 3 propuneri ale lui Vergil Chitac pentru lista de consilieri locali ai PNL, conform dezvaluirilor “Constanta Info”, este nimeni altul decat nasul de cununie al fetei lui Gabriel Comanescu, patronul falimentar de la GSP (Grup Servicii Petroliere), are un trecut foarte interesant! În urmă cu ceva vreme, Constanța era asediata si dominată de grupările interlope! Cele mai importante: Gruparea “Spaniolul” al cărei lider era Petre Frumuselu și Gruparea “Fratii” condusa de frații Mitu si Nica Vasea. Nu de putine ori, în in decursul timpului, Daniel Gigi Tatu a facut parte din consiliul grupării Spaniolul fiind deseori văzut în compania lui Petre Frumușelu și a membrilor gruparii. El era cunoscut ca și prim consilier si membru in consiliul de război. El era implicat in morisca afacerilor cu cămătărie, spălare de bani recuperari, etc. Daniel Gigi Tatu este și azi prieten bun cu unul din membrii grupării Spaniolul, condamnat la închisoare cu executare, pentru o reglare de conturi. Acesta din urmă, in prezent activează ca mare dezvoltator imobiliar” deținând și dezvoltând multe proiecte in oraș, în zone fierbinti! Ce credeti?! A fost deranjat de Asociaţia “Constanta Altfel?!” DELOC!

La fel cât a fost deranjată si doamna Merla cu blocul din Parcul Tabacariei, al carei fiu este asociat…cu cine credeti?? Ați ghicit, Daniel Gigi Tatu!

Deocamdata mă opresc aici cu dezvaluirile.Vom continua.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook