Vergile, Vergile esti extrem de rau! Stiu ceva despre tine care ti-ar termina cariera politica inaintea alegerilor de la Primarie! Dar nu o spun, va transpira sigur!!! Cu toate ca este foarte bine tinuta la secret treaba!

Nu intelegeam de unde atata ura si rautate in tine ,de multe ori gratuita. Am observat si la Felicia Ovanesian treaba asta si am presupus ca este patologica chestia. Sa sa calci pe cadavre sa distrugi firme, oameni, familii, destine pentru o amarata de functie este enorm de mult!

Unii mi-au zis ca sunt prea acid cu tine dar fara sa stie adevarul despre tine, eu il cunosc! Cei care te-au laudat si te-au sustinut in astfel de demersuri sunt partasi la ceea ce tu faci, la fel de vinovati!


L-ai atacat pe Stelian Ion intr-o maniera extrem de violenta pentru o amarata de camera!O camera pe care a PRIMIT-O ,ATENTIE, CU CHIRIE!!!! SI AI MINTIT CA PRIMIT-O GRATIS!!! Ai pus toate trusturile de presa din Romania sa-l desfiinteze pentru o camera, in momentul in care era in izolare, pentru ca s-a intalnit involuntar cu un om de afaceri infectat cu COVID, de parca ar trebui sa se intalneasca numai cu bugetari ca tine!

Tu ai pus pe liste si interlopi mai Vergile, tu nu ai mama, nu ai tata!! Banii mogulului Gabriel Comanescu care a devalizat Romania cu miliarde de euro si inca continua sa o faca, sa tepuiasca orice firma cu care intra in contact, orice contract comercial, mii de angajati cu familii cu copii care se chinuie ani de zile sa isi recupereze banii castigati cu multa sudoare departe in larg pe mare, au innecat orice moralitate, orice demnitate a trusturilor de presa!

Au curs multi bani Vergile! Un minut de publicitate politica costa intre 3-5000 de euro pe trusturile nationale! TU cate ore ai adunat Vergile??? Cate camere de a lui Stelian ai tocat intr-o luna???Valoarea pagubelor create de Gabriel Comanescu depaseste bugetul constantei pe 4 ani de asta isi doreste in o maniera nebuna sa puna mana pe oras! Foarte suspect este cum subscriu atat Iohannis cat si Orban la acest jaf!! Foarte dubios! Este inadmisibil ce se intampla in tara asta, parca am fi la 6 luni de la revolutie, cand Dumnezeu era pe jos!


Ce inseamna pentru Ovanesian Felicia asociata ta, suma de 21.000 de euro??? Bani de pantofi si jante. Vorbim de Ovanesian latifundiara cu peste 19 imobile si terenuri ale caror valoare depaseste cu mult suma de 5 milioane de euro! Sorin Giurgiucanu a spus-o nu eu! El stie cati bani a incasat Felicia de la retrocedarile lui Mazare! Iar tu te iei de garsoniera lui ION!


Ce inseamna pentru tine Vergile care detii un teren intravilan de 155000 de euro de 507 mp, care ai uitat sa-i treci valoarea in declaratia de avere????!!! Apropo, ti-a facut cineva diferenta dintre venituri si cheltuieli? Ca am vazut ca te pricepi foarte bine sa faci socoteala la altii?!!


Ce inseamna pentru Dumitru Babu, 21000 de euro Vergile, vorbesc de el ca parca te vad pe tine in tinerete, arogant, obraznic plin de el! Pentru Dumitru Babu, 21000 de euro sunt bani de trabucuri si maruntis de buzunar! Nu te-am vazut sa tipi vreodata ca o fata mare ca Babu a dat 135000 de euro pe o masina Vergile!


NIci pentru Ionut Rusu de la tine din partid Vergile nu am vazut sa ai vreo reactie care cheltuie zeci de mii de euro pe ceasuri! Iar tu,Vergile, te iei de camaruta lui ION!

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram