PSD și Pro Romania și-au dat mâna la Năvodari pentru infracționalitate!

Organizația masonică “Colosseum” a lui Chelaru și Duna e scapătă total de sub control de autorități! Clanurile mafiote și interlope renumite ar trebui să stea jos și să își ia notițe privind organizarea. Clanurile Duduienilor, Sportivilor sunt de-a dreptul neînsemnate în fața acestor indivizi! Gruparea “Colosseum” organizată de Chelaru și Duna este una din cele mai complexe și sudate organizații ca și structură, depășind forma de organizare a primitivei deja mafii napoletane!

Așa cum v-am prezentat în episoadele anterioare cu probe clare ilegalitățile ´cu acte” ale lui Chelaru și Duna Dumitru de la Pro Romania, pentru seful de la IGSC, Dayan Fetislam , aceștia nu se dau înlături de la furturi, jafuri sau violențe. Deci, după ce că fac toate ilegalitățile din lume, dacă ai tupeul să iți ceri drepturile tale sau sa demaști ilegalitățile lor ești luat la pumni și picioare! Probabil vă întrebați unde sunt autoritățile?! Politia Năvodari?! Ei bine, așa cum afirma Duna Dumitru, Poliția Năvodari este a lui!! Avem probe!!! Și da, nu încape îndoială având în vedere tupeul fară limite al acestor indivizi!

Om de afaceri bătut în fața blocului lui Dayan Fetislam

Omul de afaceri escrocat de Duna Dumitru, la execuția blocului lui Dayan Fetislam, a fost bătut în momentul în care și-a cerut banii și materialele “pentru cofrare” cu care s-a executat blocul lui Dayan Fetislam! Șocant ,nu? Uitați-l pe asociatul lui Chelaru, Duna Dumitru împreună cu un angajat de-al lor cum lovesc un om de afaceri care și-a cerut bunurile înapoi. Bineînțeles că avem și alte probe care certifică acest lucru!!

Deci stimabile Domn Chelaru, cum stă treaba ?! Cum e când vă prezentați la televiziuni și pe facebook și mințiți ca un mizerabil cum usturoi nu ați mâncat și nici gura nu vă miroase?!! Va urma mâine reportajul cu groapa de gunoi!! Pe care spune Chelaru că nu o va face.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook