Aventura, un cuvânt atât de inofensiv, care aduce bucurie doar atunci când îl auzi. Majoritatea oamenilor caută aventură, un stil de viață care te face să iei decizii spontane ce nu îți permite să te gândești la posibilele consecințe. Cu toate acestea, un astfel de suflet care caută aventură s-a trezit luând o decizie spontană foarte greșită, ducându-și viața prea repede la capăt.

În 1970, un băiat pe nume Keith Sapsford a căzut dintr-un avion Japan Air ce se ducea către Tokyo, la câteva secunde după ce avionul a decolat. Ceea ce este mai șocant este că mulți oameni prezenți pe aeroportul din Sydney în acea zi au vazut tragica scenă.

Poveste lui Keith

Pe măsură ce Keith se apropia de adolescență, a devenit foarte rebel, căutând mereu aventura în sensul de a călători și de a vedea locuri noi de pe glob. Părinții săi au încercat să-l ducă in atâtea vacanțe cât timp și resursele financiare le-a permis, dar Keith a vrut întotdeauna mai mult.

Pe 21 februarie 1970, Keith a decis să fugă de acasă și să plece singur în vacanță. Nu i-a păsat niciodată cu adevărat destinația, pentru că Keith a avut întotdeauna sentimentul aventurii, de a merge acolo unde te duce viața sau mai bine spus, unde te duce soarta. Fără bani și fără acces la hârtiile potrivite pentru a călători singur (fără consimțământul părinților săi), știa că singura modalitate de a urca într-un avion este să se strecoare pe pista aeroportului Kingsford.

Asta a si făcut exact. Ajuns pe asfaltul aeroportului, s-a strecurat pe roțile unui avion de linie care se îndrepta spre Tokyo. Keith a încercat să se ascundă în compartimentul în care roțile (angrenajele) avionului se retrag după decolare. Tehnicienii cred că adolescentul s-a ascuns acolo de ceva timp înainte de decolare și Keith nu era conștient de faptul că compartimentul pentru roți va trebui să se redeschidă atunci când trenul de aterizare trebuie să fie retras după decolare.
Atunci Keith a căzut , în timp ce aeronava a reușit să urce doar 60 de metri. În aceeași zi, în același loc și în mod surprinzător la aceeași oră, fotograful John Gilpin a venit la aeroport la fel ca majoritatea duminicilor sale pentru a face fotografii cu diferite avioane. John a fost persoana care a făcut celebra fotografie a lui Keith căzând din avion.

Agenții care au început ancheta au ajuns la concluzia că, dacă Keith nu cădea din compartimentul roților aeronavei, cel mai probabil ar fi murit din cauza lipsei de oxigen din acest compartiment. De asemenea, exista un risc ridicat ca băiatul să înghețe până la moarte în timpul zborului sau să fie zdrobit de roți, deoarece acestea s-ar fi retras complet.

În același timp, părinții lui Keith căutau peste tot, deoarece fiul lor dispăruse de 2 zile. Mai târziu în acea zi, poliția i-a informat pe părinți despre fiul lor dispărut și despre modul tragic în care acesta a murit .

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook