Potrivit Gândul.info, Silviu Mototlea a fost numit în consiliul de administrație al Romfilatelia, o instituție de prestigiu în România.

Legături cu clanul Duduienilor

Se pare că Silviu Mototolea este vărul soției lui Emi Pian , liderul clanului Duduienilor, cel ce avea să țină săptămâni întregi primele pagini ale ziarelor după ce a fost ucis la un joc de barbut în București.

Silviu Mototolea este și nepot al primariului din Valea Dragului, județul Giurgiu, acesta din urmă fiind și el cercetat în dosarul penal ” Mită la Serviciul de Permise Giurgiu”

“Nepotul primarului, care a scăpat de arestul preventiv exclusiv din motive medicale, a fost numit, la data de 27 ianuarie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia, adică „Se aprobă numirea domnului Mototolea Silviu Gabriel, CNP domiciliat ROMFILATELIA – S.A., pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 27.01.2020, conform prevederilor art. 64 ind. 1 alin. 5 din O.U.G. nr. 109/2011. Art. 2. Se aprobă împuternicirea dlui Ioan Cristescu, președinte al Consiliului de administrație al ROMFILATELIA, să semneze contractul de administrare (mandat) cu dl Mototolea Silviu Gabriel, ținând cont de nivelul remunerației stabilit pentru administratorii neexecutivi ai societății prin Hotărârile acționarului unic nr. 5/20.12.2016 (indemnizația fixă și nr. 4/05.07.2017 (componentă variabilă), indicatorii de performanță fiind cuprinși în Planul de administrare aprobat prin Hotărârea acționarului unic nr. 2/09.05.2017”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial al României.”

Sursa : Gandul.info

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook