Ionut Rusu , primul din dreapta

Lojele masonice din România sunt adevărate grupuri infracționale si anticreștine, care slujesc bunăstarea membrilor organizației și atât. Ele sunt structurate asemenea grupărilor mafiote italiene, Cosa Nostra sau Camorra, diferă doar stilul de a acționa, scopul fiind același, puterea și îmbogățirea membrilor organizației! Mai sunt definiți si “mafia gulerelor albe”.

Ei capusează instituțiile statului, de unde aplică legea în interesul lor. Un exemplu grăitor este la Năvodari, unde loja masonică ‘Colosseum‘, prin reprezentanții ei, Florin Chelaru, primarul PSD și Dumitru Duna, frate de lojă cu acesta si papusarul din spatele Pro Romania. Cei doi au făcut ravagii atât în bugetul primăriei cât și în dezvoltarea urbanistică a orașului-stațiune, rolul de stațiune ajungând să fie doar unul teoretic.

Să revenim la Ionut Rusu – Acest individ nu este doar un simplu mason, ci este maestru mason, adică de gradul 3, gradul suprem în masoneria simbolică. Mai ştim că este asistent al marelui maestru al Marii Loje Naţionale din România, ceea ce îl face un fel de şef al masonilor din orientul Constanţa. (aşa i se spune, orient, nu oraş sau judeţ.)

De curând, șarlatanul international care a organizat cea mai mare rețea de corupție din județ, Dumitru Duna (Pro Romania), se laudă colaboratorilor că va avea “intrare” și la Primăria Constanta, odată cu numirea sefului său, Ionut Rusu! Această încrengătură va fi una fatală orașului Constanta. Discuțiile de colaborare la nivel Pro Romania și PNL aveau loc din preajma alegerilor, tocmai prin încrengătura lojelor masonice “Colosseum”si ”Pitagora”.

Vom reveni cu detalii.

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook