Independența Justiției este istorie! Este prima dată de după revoluție cand aparatul de justiție, Ministerul Public, Ministerul de Interne, este folosit ca un aparat de represiune asupra opoziției si cetățenilor, în slujba partidului stat PNL.

PSD-ul a fost transformat în “dușmanul poporului” chiar dacă această formațiune este susținută de milioane de cetățeni la nivelul întregii tări. Propaganda prin demonizarea PSD-ului are ca scop distragerea atenției de la problemele reale ale acestei țări! Pe scurt…se oferă circ să se uite de foame. PNL-ul se aseaza încet încet, printr-o propagandă demnă de Europa anilor ’30, la cârma tuturor instituțiilor statului, strigând că toți în afara de ei sunt dușmanii poporului! Așa s-a întâmplat și cu USR-ul care se credeau parteneri cu ei și aseară li s-a întins o mare cursa în care au căzut cu totul! Romania este deja o colonie fiind vândută bucată cu bucată către colonizatori. Problema e că colonizatorii sunt ba americani, ba țările din UE, toate intinzandu-și influența prin serviciile lor secrete. PNL-ul joacă cu americanii iar USR-ul cu francezii!

Republica Mangalia este cea mai elocventă dovadă de ce se va întâmpla în întreaga Românie. Acolo, Torționarul Cristian Radu ajutat de Iohannis și Orban, a condamnat cetățenii la sărăcie și teroare. Aparatul de represiune al statului și interlopii au blocat Mangalia în timp și au condamnat-o la întuneric încă 4 ani!

De acum încolo las doar băieții cu ochi albaștri să voteze și plec în vacanță! Suntem ceea ce votam! Suntem complici cu ei! Eu nu mai vreau să fiu complice! Respect Mohammad Murad!

Alte știri:  Tensiuni în coaliție: PSD amenință că merge pe varianta Mircea Geoană candidat la Cotroceni și Ciolacu premier

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook