Am discutat telefonic cu Costel Dumitrascu (PMP), despre numirea în funcția de viceprimar. Dânsul a afirmat că în calitate de consilier în mandatul 2016-2020, a votat peste 95% din proiectele lui Chelaru, adică cot la cot cu consilierii PSD!

Pai, vă întrebăm noi, în urma zecilor de dezvăluiri pe care le-am făcut cu probe concrete despre infracțiunile pe bandă rulantă puse cap la cap de Chelaru și asociatul lui din organizația mafiotă “Colosseum”, Dumitru Duna de la Pro Romania, cum ați votat aceste hoții domnule Dumitrascu?? Deci, înțelegem că Dumitrascu se confundă cu Chelaru în proporție de 95%!!

Pe surse, am înțeles că existau și relații de afaceri intre cei doi miri prin intermediul Primăriei Năvodari și asta investigăm acum ! Sunt probe pe care le punem cap la cap.

Ce fac PNL, USR+ și Partidul Nemul Romanesc in tot acest timp ? Ce face “dreapta” pentru cetățenii trași pe sfoară de cuplul Chelaru și Dumitrascu? Acei cetățeni pe care Chelaru după ce s-a văzut cu ciolanul în gură, i-a făcut “DEZECHILIBRAȚI”.

L-am contactat telefonic pe Costel Ilinca, unul din consilierii PNR, care mi-a transmis că încearcă să poarte discuții cu toate partidele pentru a asigura echilibrul de putere în interesul năvodărenilor și pentru a opri jaful PSD asupra Năvodariului. La discuții a fost invitat și Dumitrascu (PMP), care, speră dânsul, nu își va călca elctoratul în picioare.

Vom reveni cu detalii.

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook