Consiliul Local Năvodari a fost convocat în ședință extraordinară de îndată, cu încălcarea flagrantă a legii si cu încălcarea Codului Administrativ.

“Plăvanul” Chelaru și “aleasa” lui, Dumitrascu Aurelian, au fost prinși de consilierii PNR, PNL și USR, încercând să deturneze suma de 1.700.000 de lei plus TVA-ul aferent către Termica Distribuție Năvodari, fară nici un fundament, fară deviz, situație de lucrări, unde sau pe ce lucrări se cheltuie banii cetățenilor! Pe romănește, “soțul” Chelaru dispune și “soția” Dumitrascu aprobă, ca și cum bugetul Primăriei Năvodari este bugetul lor din casă! Măcar acasă stiu pe ce se duc banii: hârtie igienică, tampoane, fructe, legume…dar până și aici ai un bon fiscal justificativ. La ei, NU!

Domnilor proaspăt căsătoriți Chelaru și Dumitrascu, suntem în Romania anului 2020, voi vă credeți încă în ’89!? Pentru cei ca dumneavoastră acum avem Cod de procedură penală și Cod Penal! Vă spunem și infracțiunile: delapidare, deturnare de fonduri publice ,fals sub semnătură privata și multe altele!

Noroc că în Consiliul Local Năvodari există și opoziția PNR, PNL și USR, ai căror consilieri i-au prins pe cei doi “miri” cu mâța în sac .

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook