Am fost extrem de acid la adresa lui Murad atunci când l-a dat în judecata pe ziaristul Hapurnea! Consider că libertatea de exprimare este cel mai de preț lucru în democrație! Este dreptul nostru fundamental!!

Am urmărit cu mare atenție spovedania lui Murad! Am văzut un om care vorbește din suflet, sincer și care spune cu curaj lucrurilor pe nume, exact așa cum sunt ele, fară perdea. Murad trage un semnal de alarmă referitor la jocurile politice, la faptul că societatea nu e lăsată să evolueze, la politizarea excesivă, în special a instituțiilor statului care ar trebui să funcționeze independent, să fie în slujba cetățeanului.

Eu nu împart societatea în PSD-iști, PNL-iști, USR-iști…e cea mai mare prostie….să înțeleg că cetățenii care susțin formațiunile politice ar tebui să dispară odată cu partidul pe care-l susțin??!!! Politica o fac oamenii! Împărțirea populației pe credințe politice nu înseamnă altceva decât dezbinare, cultivând ura și disprețul intre cetățeni ! Propaganda asta a fost începută de Basescu și continuată de Iohannis și camarilla lui! Sunt total de accord că Felix Stroe trebuie să plece. Povestea cu RAJA cea mai profitabilă companie nu se regăsește din păcate în buzunarele constănțenilor.

La Mangalia și în stațiuni precum Neptun, Olimp, etc, timpul a stat pe loc! Arată ca după al-2-lea război mondial. Primăria este condusă de 8 ani de PNL! Nu PSD sau alta formațiune politică! Trebuia să treacă 15 ani să vina Murad să facă în 6 luni ce nu au făcut alții în 15 ani! Cred că ar trebui să vă rupeți câteva din minute din timpul dumneavoastră si să-l ascultați pe OMUL Mohammad Murad!

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook