Când vine vorba de “cadouri” din bugetul statului, toate partidele politice votează cot la cot. Ei își fac campanie electorală pe banii noștri! Se dau în stambă, ne mint, se plimbă, beau și mănâncă pe banii noștri. Iși fac campanie să își rotunjească veniturile pentru urmatorii patru ani, să doarmă, să se plimbe prin “delegații” și atunci bineinteles că nu mai țin cont de culoarea partidului din care fac parte!

“Ferecați ușile partidului pentru toți psd-istii”, “Aveți încredere!” ,”Romania puternică!” etc, sunt afirmații demne de piesele lui Caragiale. De exemplu, PRO ROMÂNIA a devenit partid parlamentar prin traseism politic, neparticipand la nici un fel de alegeri parlamentare. Ne întrebăm atunci de ce și celelalte partide NEPARLAMENTARE nu beneficiază de nici un fel de subvenție? Este corecta competiția electorala?!? Deloc!!

De 30 de ani se perindă cam aceleași personaje prin parlament iar aceasta este una dintre cauze! La început a fost FSN, CDR, au urmat FDSN, PDSR, PD, PNL, PD…aceeași Mărie cu alta pălărie!

Schimbarea în adevăratul sens al cuvântului nu se va produce niciodată în asemenea condiții. Să nu uităm că și noi suntem complicii acestor lucruri. În concluzie, hai să limităm accesul ciumei roșii și galbene…la sistemul decizional!

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook