Nu înțeleg ce caută Corina Martin, prietena lui Radu Mazăre în fruntea unui partid politic și candidat la Primăria Constanța pe deasupra. De fapt, ce o recomandă pe Corina Martin să fie candidat la Primărie? Faptul că se îmbracă în straie de carnaval? Faptul că vorbește în continuu fără rost?

O văd toată ziua pe internet trăncănind încontinuu ca o moară stricată, cu un debit verbal ieșit din comun despre management în administrație, proiecte, fonduri europene, etc. Ce știe Corina Martin despre toate aceste lucruri? Ce legătură au carele alegorice, costumele de carnaval cu administrația? Nu mai suntem în Republica Mazăre, Corina Martin ,trezește-te!!! Polaris nu mai e ce a fost.

Tu nu ai putut conduce o firma în turism. Ai intrat în faliment lăsând datorii de milioane , ai avut profit doar când era Mazăre pe val, alimentandu-te cu contracte și bani din taxe. Cum vrei tu să administrezi orașul când tu, Corina, nu poți administra o firma cu 5 angajați??!

Corina Martin și-a băgat firma în faliment (SC MISTRAL VOYAGES), lăsând datorii URIAȘE, de peste 57.000.000 lei! (vezi documentele).

Acționariatul societății era compus din DUMITRU MARTIN, patronul SC POLARIS SRL și un prieten, Florescu TEODOR GABRIEL.

(ambii cu cate 50% din actiuni).

Pai ce facem mai Corina, vrem la ciolan, iar??

Documente

Tu și soțul tău, “marele” om de afaceri care nu a gândit nimic în viață lui, nu a creat nimic, doar a fost alimentat cu sute de milioane din bugetul orașului , ați supraevaluat serviciile de salubritate timp de 20 de ani! Ați făcut jaf asupra cetatenilior acestui oraș, iar acum te gândești la cetățeni și te rogi la Dumnezeu? Un pic de demnitate și bun simt nu ai în ține! Ce să vorbesc și de echipa ta de consilieri, e praf de la cap la coadă! Corina Martin, ești repetentă la toate capitolele, du-te acasă și pune mâna pe cratiță că ești bunica, nu mai umbla ca o adolescentă prostind seniorii prin cartiere!

Opinie de Cristian Bucura

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook