PMP, partidul lui Traian Băsescu, o promovează asiduu pe fiica fostului preşedinte, care este înscrisă pe locul întâi pe lista deputaţilor la Constanţa, fieful fostului şef de stat. EBA speră să ajungă în Parlamentul României, susţinută financiar de banii tututor cetătenilor, celor care o iubesc sau o detestă, deopotrivă, aşa cum a ajuns şi în Parlamentul European, cum a poftit tatăl ei.

Partidul Miscarea Populara (PMP), primeste 7,1 mil. lei subventie de la bugetul statului, doar ca să ajungă EBA parlamentar!!

Asa cum a afirmat la iesirea de la BEJ Constanta, ea il reprezintă pe tatăl ei, cu alte cuvinte recunoaste ca se află pe listă ‘de umplutura” sau “marioneta”.

Măi EBA, poporul ăsta este sătul de nepotisme, de fii, fiice, nepoti, nepoate, amante samd. Noi avem nevoie de oameni capabili de evolutie si progres, nu de umpluturi!

PMP–ul se bate cu pumnul in piept ca sustine proiectul cu 300 de parlamentari! Păi te intreb eu pe tine, cum ar arata parlamentul ăsta, dacă fiecare politician si-ar băga fiica, fii, amantele, nepotii in parlament?! Cine ar mai propune legi, amendamente?! Ce s-ar alege de tara asta?! La liceu se vor face bastonase si la facultate vor putea sa despartă cuvintele in silabe. Parlamentul nu este un magazine CHANEL, de unde iti cumperi tu posetele si pantofii!

Cu o nesimțire ieșită din comun, PMP revine cu ipoteza celor 300 de parlamentari. Pai nu am votat asta la referendum și v-a durut in fund de votul nostru? Nu vă e rușine să veniți din nou cu mizeria asta? Chiar credeți ca toti sunt asa de uituci? Sau ati uitat chiar voi de acel referendum…?

Alte știri:  Un nou termen în dosarul accidentului de la 2 Mai: Părinții victimelor, audiați înainte de pronunțarea sentinței
Urmărește-ne pe Google News sau Facebook