Invitat în redacția unui site de știri din Constanta, Florin Chelaru ,cu toate că a câștigat alegerile pentru fotoliul de primar, este nemulțumit de rezultatul votului și i-a criticat dur pe navodareni.

El s-a comportat ca un copil mic căruia i s-a luat jucăria și a afirmat de câteva ori că este foarte supărat de rezultatul votului, în special de componența consiliului local. Cetățenii care nu au votat cum a vrut Chelaru, au fost numiți “dezechilibrati” .

La peste 30 de ani de la revoluție, se pare că acest individ, pentru că nu poate fi numit altfel, nu a inteles că votul este democratic și poporul este suveran! Timp de 3 ani din mandatul de primar, nu a făcut altceva decât să își numească în punctele cheie acoliții pe care i-a și făcut membrii în organizația masonică (mafiotă) Colloseum! V-am prezentat în nenumărate articole cu probe clare jaful la care au fost supuși anumiți investitori.

“Stațiunea” Mamaia Nord , un kitsch arhitectural.

Sistematizarea este făcută fară raționament logic iar infrastructura ca după un bombardament din al-2-lea Război Mondial! Întrebat de moderator de proiectele pe care le are in desfasurare, el își acuză deja viitorii consilieri că acestia vor bloca toate proiectele . Chelaru s-a lăudat că va turna asfalt, va pune gazon, copaci și va schimba becurile pentru iluminatul anumitor străzi. El încă nu își dă seama că este primarul Orașului Năvodari si nu al vreunui cătun uitat de lume și că cetățenii au nevoie de dezvoltarea economiei si a turismului în special, de siguranță, de educație, de o serioasă evoluție a orașului samd.

Chelaru, spune-ne și nouă, cum vei pune gazon și pomi în toată stațiunea Mamaia Nord, când tu și asociatul tău, Duna Dumitru din gruparea mafiotă “Colosseum”, ați votat pentru “0% spațiu verde” în Mamaia Nord, pentru a vă maximiza profiturile din construcții?! O alta nemulțumire a lui Chelaru este prezența în Consiliul Local a fostului primar Nicu Matei, care impreună cu ceilalti consilieri, cu siguranță va opri tot jaful și banii scurși către organizația mafiotă a lui Chelaru, “Colosseum”.

Vom reveni !

Articol de Cristian Bucura

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook