Nu este pentru prima data când Chitac folosește animalele de companie în scop electoral! Dar de data asta a sărit calul rău de tot. Prin aceste manipulări emoționale, el vrea să influențeze electoratul prin distragerea atenției de la lucruri dovedite si reale despre el și anume că este un individ duplicitar, fals, prefăcut, pervers, vândut multinationalelor cu interese în Constanta și oligarhului fară scrupule Gabriel Comanescu.

Pe Chitac nu-l arde și nici nu-l interesează de sutele de angajați neplatiti de peste un an de zile de Gabriel Comanescu la GSP. De disperare, mulți dintre ei au intrat în greva foamei, nu mai au ce să mănânce, nici ei și nici copii lor! Atunci cum putem crede că pe smenarul Chitac îl va interesa în vreun fel de vreun cetățean?!

Combinatorul Chitac se ascunde în spatele gingășiei motanului “Caramel”, o necuvântătoare nevinovată în conacul său din Eforie și emite supoziția că nu are cum să fie “rechin” imobiliar dacă are o pisică!!!??? Ce manipulare grosolană, mizerabilă!! Cum te poți numi un om moral, integru când faci astfel de manipulări emoționale de doi bani?!

Acest individ nu ratează nici un moment în care își poate asocia imaginea cu puritatea necuvântătoarelor. Cum apare câte un matrapazlâc de al lui, a doua zi se pozează cu câinii și pisicile! Duplicitatea acestui individ și manipularea fară limite dă fiori. Smenarul imobiliar ascuns sub haina de militar și cea de profesor vrea să ne lase impresia unui personaj imaculat din punct de vedere profesional si social, neatins de microbul câștigurilor dubioase și de lăcomie! Și-a ascuns foarte atent fărădelegile, derapajele, iar asta îl face foarte periculos!

Cum să ascunzi 21 de ani că ești divorțat legal de soția ta în documente oficiale, pentru ca să nu apară numele tău în tranzacțiile dubioase? Divorțați în acte dar de fapt ați trăit bine mersi împreună!

Ținem să îi arătăm acestui individ că și alte personalități negative folosesc necuvântătoarele în scopul manipulării emoționale. Nu ține vrăjeala asta și sper că nu mai sunt atât de mulți cetățeni care să creadă în poveștile acestor manipulatori cu Ilene Cosânzene și Feți Frumoși!

Opinie de Cristian Bucura

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook