Florin Chelaru, primarul PSD din Năvodari și asociatul lui, Dumitru Duna (conducătorul real de la PRO ROMÂNIA, nu Titus Dobre) au realizat un dezastru urbanistic in MAMAIA NORD.

Când un muncitor necalificat care a lucrat la termopane și sigilat vagoane la Petromidia – Chelaru și un inginer fără licență – Duna, care se dă drept arhitect, se apucă să facă planuri urbanistice, sistematizări și mai ales PUG-ul Navodariului, rezultatul se vede în filmarea de mai sus care reprezintă realitatea dură a stațiunii Mamaia Nord ce se voia să fie perla litoralului românesc.

Mânați de lăcomie, de cei 2-3 neuroni rămași activi, de lipsa de empatie față de semeni, cei doi și acoliții lor au creat una dintre cele mai periculoase organizații de la malul mării, așa cum v-am relatat și în episoadele anterioare și vom continua cu probe șocante în zilele care urmează. Organizație ce cuprinde șefi din administrația publică locală, intelopi, ATENȚIE- cetățeni arabi cu pedigree din țări suspecte de terorism!

Blatul de la Năvodari

Lacheul lui Duna în Năvodari este Marian Cirnu, un individ de foarte proastă factură ahtiat după atenție și funcții, care îl susține de fapt pe Chelaru la funcția de primar, rolul lui fiind unul decorativ, fiind obligat să candideze de către mai marii de la București ai Pro România când au aflat de înțelegerea cu Chelaru, lucru dezvăluit de mine în articolele anterioare.

Vom reveni!

Opinie de Cristian Bucura

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook