Avocata Laura Vicol, deputat PSD, a fost votată, joi, în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților cu 16 voturi pentru și 1 împotrivă.

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a fost condusă de deputatul USR Mihai Badea, care joi a fost schimbat din funcție, iar noua coaliţie PNL-PSD-UDMR a votat-o pe Laura Vicol de la PSD, avocata mai multor personaje controversate.

”Le mulţumesc colegilor care mi-au acordat sprijinul pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Prima femeie preşedinte al acestei comisii. Le promit şi lor, dar şi celor care nu mă vor în această funcţie că voi face totul pentru ca activitatea acestei Comisii să fie la înălţime. Sunt un om echilibrat şi apreciez lucrul în echipă”, a scris Alina Vicol într-un mesaj pe Facebook.

Laura Vicol a fost avocata Alinei Bica, fosta șefă DIICOT inculpată pentru corupție, dar și a mai multor interlopi din clanul Cămătarilor, De asemenea. ea l-a reprezentat și pe Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI care a angajat o firmă israeliană de securitate pentru a o urmări și intimida pe Laura Codruța Kovesi.

Deputatul USR Silviu Dehelea a afirmat că Laura Vicol “a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român.”

”Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român. Laura Vicol, reprezentanta Alinei Bica, fostă procuroare DIICOT inculpată pentru corupţie, a clanului Cămătarilor cu conexiuni în zona PSD, a lui Daniel Dragomir, SRI-istul care a angajat firmă israeliană de securitate pentru a o urmări şi intimida pe Laura Codruţa Kovesi, prietena Elenei Bădescu şi a Olguţei Vasilescu”, a scris şi Silviu Dehelean. 

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Interlop din clanul Duduianu, reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni, după ce a anunțat pe Facebook că vine în țară să se predea

Un membru al clanului Duduianu s-a predat autorităților române la întoarcerea în…

Rusia susține că nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea SUA cu privire la garanțiile de securitate cerute

Rusia nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea Statelor Unite sau…

ÎPS Teodosie rămâne în carantină, a decis joi Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanţa a decis, joi, să respingă ca neîntemeiată cererea Arhiepiscopului Tomisului…

Guvernul urmează să aprobe noi sancţiuni pentru șoferii agresivi

Guvernul urmează să aprobe, în şedinţa de astăzi, 27 ianuarie, printr-o ordonanţă,…

Danemarca ridică aproape toate restricțiile Covid-19

Danemarca a anunțat miercuri că va ridica aproape toate restricțiile privind Covid-19…