Copreședintele AUR, George Simion, a lansat, joi, de la tribuna Parlamentului, o invitație pentru „parlamentarii adevărați național-liberali” de a se alătura AUR „pentru o opoziție la dictatura lui Klaus Iohannis”. De asemenea, Simion a intrebat ironic unde este președintele Senatului, Florin Cîțu, care lipsea din sală.

„Nu l-am văzut pe președintele Senatului, domnul Florin Cîțu, unde s-a ascuns? Unde s-a ascuns Florin Cîțu? Poate intră în depresie. Îi este frică, este jenat, unde a plecat micuțul? Probabil este cu domnul Iohannis”, a declarat copreședintele AUR în plenul Parlamentului.

Mulți dintre voi nu îl mai suportați pe Klaus Iohannis. Sper, cu acest nou Guvern să nu ajungem să tolerăm o dictatură în care să fie numiți de la Apărarea și până la Servicii până și șefii de la federațiile de fotbal și de sport. Am văzut cum se împart portofelele în acest Guvern. Portofele și inele, cam asta a fost împărțeala. I-au dat și lui Flutur portofelul lui, acolo la Turism, care n-are nicio calificare pentru acest portofel”, a declarat George Simion în Plenul Parlamentului.

„Vă așteptăm alături de noi într-o opoziție curată până în februarie-martie, după care să facem ce ne cer românii suspendarea și demiterea lui Klaus Iohannis și alegeri anticipate”, a încheiat copreședintele AUR.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Ciolacu, către Diana Șoșoacă: Vă rog să purtaţi mască. Dreptul meu la viață nu se negociază

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a atenționat-o pe Diana Șoșoacă, în plenul…

Video. Un român a intrat cu TIR-ul într-un avion, pe o autostradă din Germania

Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion care a aterizat…

Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară pentru cei care vin din state non-UE

Autoritățile române au decis duminică să introducă obligativitatea prezentării unui test negativ…

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța, provocat de persoane fără Certificat Covid

Mai multe persoane au provocat un scandal, vineri seară, la Târgul de…