Fostul lider al PNL Ludovic Orban îi cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL, afirmând că în caz contrar drumul său se desparte de formaţiunea liberală.

De asemenea, Orban îl somează public pe Klaus Iohannis să își aducă aminte că e președintele României și să renunțe la jocurile meschine.

„Am spus din capul locului că vinovatul principal pentru criza politică e Klaus Iohannis. Ambiţia bolnavă de a controla numirea procurorilor şi ambiţia de neînţeles de a impune cu forţa la conducerea PNL un om care nu benefciază de încredere care a provocat criza şi care nu mai avea nicio şansă să fie prim-ministru sunt cauzele care au dus la această criză pandemică. Solicit demisia din funcţia de preşedinte PNL a domnului Florin Cîţu”, a declarat Ludovic Orban la Parlament.

„A demonstrat că nu are nicio urmă de responsablitate, a executat orbeşte toate ordinele primite, fără să ţină cont de consecinţele dramatice pentru România, iar astăzi e o frână evidentă în calea oricăror negocieri în care poate fi implicat PNL pentru a da o soluţie raţională acestei crize. Ar trebui să plece acasă şi cei care l-au susţinut”, a mai completat fostul lider liberal. 

Potrivit lui Orban îl somează pe Klaus Iohannis să îşi amintească că este preşedintele României. 

„Ar fi potrivit să îi cer demisia preşedinteşlui Iohannis, dar nu o fac, că ştiu că o fac degeaba. Îl somez public să-şi aducă aminte că e preşedintele României, să renunţe la bătaia de joc la adresa românilor. Îl somez pe Iohannis să înceapă consultările nu peste o săptămână, ci în seara asta sau mâine. Nu mi-am schimbat punctul de vedere cu privire la cea mai bună, onorabilă şi rezonabilă soluţie pentru România. Refacerea coaliţiei ar putea fi această soluţie. Pe de altă parte, afirm răspicat că din acest moment nu mai sunt părtaş şi nu mai vreau să fiu complice la niciun proiect care face rău româniei, plecat de la Klaus Iohannis sau Floirn Cîţu şi gaşca demolatoare care la instigarea şi ordinele lui iohannis a creat această situaţie şi aruncarea României înspre o prăpastie din care nu ştiu când putem să ieşim”, a mai declarat Ludovic Orban. 

Urmărește-ne pe Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

Cinci morți în Ucraina, după ce un membru al Gărzii Naționale a deschis focul într-o fabrică militară

Un soldat al Gărzii Naționale Ucrainene a împușcat din motive necunoscute gărzile…

Interlop din clanul Duduianu, reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni, după ce a anunțat pe Facebook că vine în țară să se predea

Un membru al clanului Duduianu s-a predat autorităților române la întoarcerea în…

SUA resping cererea Rusiei de a bloca aderarea Ucrainei la NATO

SUA au respins cererea Rusiei de a exclude Ucraina din NATO, pe…

Rusia susține că nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea SUA cu privire la garanțiile de securitate cerute

Rusia nu a primit un “răspuns pozitiv” din partea Statelor Unite sau…

ÎPS Teodosie rămâne în carantină, a decis joi Judecătoria Constanța

Judecătoria Constanţa a decis, joi, să respingă ca neîntemeiată cererea Arhiepiscopului Tomisului…