Marcel Ciolacu a declarat că PSD își asumă și în această criză să intre la guvernare, în contextul în care Nicolae Ciucă a renunțat la mandatul de premier desemnat. Liderul PSD a afirmat că toate scenariile sunt valabile. “Vorbesc la telefon cu toți actorii politici care pot ajuta la ieșirea din această criză”.

Reamintim că PNL a decis să reia negocierile pentru formarea unei majorități, iar prin această decizie se redeschid negocierile cu PSD și USR. Potrivit unor surse, PSD este cotat cu cele mai mari șanse de a intra la guvernare.

“PSD își asumă și în această criză să intre la guvernare. Vom vedea înspre ce direcție mergem. Am constatat că după încă 10 zile de criză anumiți lideri politici au spus clar că nu poate să treacă prin parlament un guvern minoritar, lucru pe care noi îl tot repetăm de la începutul crizei, că indiferent că este un guvern PNL, USR, PSD, România nu are nevoie de un guvern minoritar.

 Toate scenariile sunt valabile și cred că întoarcerea spre popor este singura opțiune. Vorbesc cu toată lumea la telefon, nu am nicio reținere indiferent din ce zonă politică vin aceste telefoane și mi se pare corect să facem acest lucru. Nu cred că are importanță cine m-a sunat și cum. Vorbesc la telefon cu toți actorii politici care pot ajuta la ieșirea din această criză și să ne întoarcem la problemele adevărate ale românilor. Trebuie să ieșim din criză. Nu este momentul să facem analiza discursurilor din trecut ale unor lider politici”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

Ciolacu, către Diana Șoșoacă: Vă rog să purtaţi mască. Dreptul meu la viață nu se negociază

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a atenționat-o pe Diana Șoșoacă, în plenul…

Video. Un român a intrat cu TIR-ul într-un avion, pe o autostradă din Germania

Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion care a aterizat…

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța, provocat de persoane fără Certificat Covid

Mai multe persoane au provocat un scandal, vineri seară, la Târgul de…

Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară pentru cei care vin din state non-UE

Autoritățile române au decis duminică să introducă obligativitatea prezentării unui test negativ…