Ana Morodan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, a fost reținută 24 de ore și apoi plasată sub control judiciar, după ce a fost prinsă la volan cu permisul suspendat și sub influența unor substanțe interzise. Aceasta a reacționat imediat pe contul său de Instagram, unde are 470.000 de urmăritori, recunoscând că a greșit și a avertizat copiii și tinerii care o urmăresc să nu repete greșelile ei.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Influencerița și-a cerut scuze pentru dezamăgirea adusă fanilor săi, spunând că este recunoscătoare că nu a făcut și mai mult rău.

Marți, polițiștii de la rutieră au oprit-o pe Ana Morodan de două ori în trafic la interval de câteva ore. Prima oară, în jurul orei 16.00, ea nu a oprit la semnalul polițiștilor și a lovit două mașini. În urma acestui incident, i s-a reținut permisul de conducere. A doua oară, în jurul orei 22.00, Ana Morodan a fost oprită din nou, fiind testată pentru consum de droguri și alcool. Potrivit Poliției, testul cu aparatul Alcooltest a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testul preliminar cu aparatul DrugTest a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Ana Morodan a fost reținută și plasată sub control judiciar, urmând să fie cercetată penal pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe interzise și conducere fără permis.

Urmăresțe-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Demisii în bloc la DNA Constanța după numirea controversată a unui nou șef

Procurorii din cadrul DNA Constanța și-au depus demisiile în bloc ca reacție…

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, găsit în conflict de interese pentru numirea ginereului său în comisia responsabilă de vânzarea spațiilor comerciale

Primarul Sectorului 5, Popescu Cristian Victor Piedone, a fost găsit în conflict…

Autoritățile spaniole au finalizat identificarea victimelor incendiului din Valencia, confirmând decesul a doi cetățeni români

Autoritățile spaniole au finalizat procesul de identificare a victimelor unui incendiu care…

Ciolacu spune că nu știe dacă vila renovată cu milioane de euro este destinată președintelui Iohannis

Marcel Ciolacua a anunțat că va solicita informații cu privire la o…

Incident într-un bloc din Timișoara: Un bărbat a aruncat o centrală de apartament peste mașina administratorului

Un scandal de proporții a avut loc într-un bloc din Timișoara, unde…

Documentele ‘Kremlin Leaks’ dezvăluie efortul de propagandă de 1 miliard de euro al lui Putin înaintea alegerilor prezidențiale

Un set de documente numit “Kremlin Leaks” a dezvăluit eforturile concertate ale…

Conflictul dintre Rusia și NATO este “inevitabil” dacă Occidentul trimite trupe în Ucraina, afirmă Kremlinul

Kremlinul a declarat marți că un conflict între Rusia și NATO este…

Apple pune capăt planurilor sale de a construi un vehicul electric care se conduce singur

Apple renunță la un efort ambițios, care durează de zece ani, de…