Un proces intentat marți de actrița Angelina Jolie împotriva fostului ei soț Brad Pitt include mai multe informații despre o presupusă altercație fizică între fostul cuplu, care ar fi avut loc într-un avion în 2016. Într-o declarație pentru CNN, un reprezentant al lui Brad Pitt a calificat cele mai recente acuzații drept “complet false”.

Jolie și Pitt se luptă din cauza vânzării de către Jolie a participației sale în podgoria lor comună din Franța, Chateau Miraval. Jolie și-a vândut jumătatea sa din vinărie în 2021 către Tenute del Mondo, o filială a Stoli Group, controlată de oligarhul rus Yuri Shefler.

Pitt a dat-o în judecată pe Jolie în februarie, susținând că el și Angelina Jolie au avut un acord conform căruia niciunul dintre ei nu va vinde fără acordul celuilalt.

Jolie susține în contraprocesul său că nu a existat niciodată un astfel de acord și că și-a vândut partea ei de vinărie în efortul de a avea “independență financiară” față de Pitt și de a “avea o formă de pace și de încheiere a acestui capitol profund dureros și traumatizant din viața ei și a copiilor lor”.

În documentele judiciare, obținute de CNN, Jolie oferă și mai multe detalii despre un presupus incident petrecut într-un avion privat pe 14 septembrie 2016, cu cinci zile înainte de a cere divorțul.

Într-o secțiune a cererii reconvenționale a lui Jolie intitulată “De ce s-a despărțit Jolie de Pitt”, documentul susține că, înainte de a ajunge la aeroport, Pitt s-a certat cu unul dintre cei șase copii ai lor, care la acea vreme aveau vârste cuprinse între 8 și 15 ani. În continuare, documentul susține că, în avion, Jolie l-a întrebat pe Pitt “ce s-a întâmplat?” și că Pitt a continuat să o atace verbal, iar o oră și jumătate mai târziu a “tras-o” în baie, “a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii”.

În cerere se mai susține că “Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. Unii dintre copii l-au implorat pe Pitt să se oprească. Cu toții erau speriați. Mulți plângeau”.

CNN a raportat anterior unele dintre aceste detalii dintr-un raport FBI redactat în august.

Brad Pitt nu a fost arestat sau acuzat în legătură cu incidentul, după ce FBI a finalizat o anchetă în 2016.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram
Alte articole

Indignare față de o înregistrare video din Ierusalim în care evreii ultraortodocși scuipă un grup de creștini

O înregistrare video tulburătoare care arată evreii ultraortodocși scuipând pe jos lângă…

Cel puțin 21 de morți după ce un autocar s-a prăbușit de pe un pasaj rutier lângă Veneția

Un accident mortal de autobuz s-a produs ieri seară în apropiere de…

Azerbaidjanul a arestat mai mulți foști lideri separatiști de top din Nagorno-Karabah

Azerbaidjanul a arestat mai mulți foști lideri din Nagorno-Karabah după ce a…

Florența interzice închirierile pe termen scurt în centrul istoric

Orașul Florența, cunoscut în întreaga lume pentru arta și arhitectura renascentistă, a…