foto: tomisnews.ro

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a patru polițiști, printre care se află şi fostul șef al IPJ Constanţa, Constantin Dancu.

ANI a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 344.132 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Constantin Dancu, în perioada exercitării funcției publice.

De asemenea, ANI precizează că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Constantin Dancu.

Potrivit comunicatului ANI, averile nejustificate în cazul celor patru funcționari sunt în cuantum total de 1,3 milioane lei.

Lista persoanelor cu avere nejustificată publicată de ANI:

DECEAN CIPRIAN – Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia – diferențe nejustificate în cuantum de 111.593 Lei.

BUTUR GHEORGHE – Funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Mun. Gherla : diferențe nejustificate în cuantum de 454.614 Lei între averea dobândită și veniturile realizate.

DANCU CONSTANTIN – Fost Inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța : diferențe nejustificate în cuantum de 344.132 Lei între averea dobândită și veniturile realizate.

LEFTER ION DOINEL – Funcționar public în cadrul Poliției Locale Sector 2 : diferențe nejustificate în cuantum de 445.632,3 Lei între averea dobândită și veniturile realizate.

Foto: Tomis News

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…