Arnold Schwarzenegger i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina și le-a transmis soldaților ruși că viețile lor sunt “sacrificate pentru un război fără sens condamnat de întreaga lume”, potrivit The Guardian.

Într-o înregistrare video de nouă minute postată pe contul său de Twitter, actorul și fostul guvernator al Californiei a prezentat istoria sa cu Rusia și a spus că “puterea și inima poporului rus” l-au inspirat întotdeauna.

O parte din scopul videoclipului a fost acela de a încerca să-i facă pe soldații ruși să conștientizeze mai bine circumstanțele din jurul conflictului, a spus el.

“Pentru soldații ruși care ascultă aceast videoclip, cunoașteți deja o mare parte din adevărul pe care l-am spus. L-ați văzut cu ochii voștri.”

“Acesta nu este războiul pentru apărarea Rusiei în care au luptat bunicii sau străbunicii voștri. Acesta este un război ilegal.”

Arnold Schwarzenegger a fost prima vedetă occidentală care a realizat un film la Moscova, “Red Heat”, în 1988, în momentul în care țara se apropia de sfârșitul Războiului Rece cu Rusia.

După ce a trecut în revistă istoria sa cu Rusia, ce părere are despre conflict și a cerut ca acesta să înceteze, el s-a adresat direct lui Putin.

‘Către președintele Putin, îi spun: Tu ai început acest război. Tu conduci acest război. Puteți opri acest război’, a spus Arnold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

17 morți în urma unui atac cu rachete rusești asupra unor clădiri din Odesa

Cel puțin 17 persoane au fost ucise după ce două rachete rusești…

Ciucă: Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării

Benzina și motorina s-au ieftinit cu 50 de bani pe litru în…

Putin declară că Rusia este deschisă la discuții privind neproliferarea armelor nucleare

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că Moscova este pregătită pentru discuții…

Cetățenii din Belarus au început să primească înștiințări de recrutare

Cetățenii belaruși au început să primească înștiințări de recrutare, a anunțat postul…