Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat luni, pe Facebook, că la ora 17.00 va organiza proteste împotriva restricțiilor anti-Covid în fața prefecturilor din toate județele și în Piața Universității din Capitală.

Alianţa pentru Unirea Românilor va protesta în faţa prefecturilor din toată ţara şi în Piaţa Universităţii din Bucureşti astăzi, la ora 17:00, împotriva măsurilor ilegale prin care Guvernul Cîţu încalcă drepturile şi libertăţilor fundamentale ale românilor. AUR denunţă climatul de psihoză generalizată prin care Guvernul Cîţu-Barna-Hunor îl perpetuează în România, încălcarea constantă a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti săvârşită cu complicitatea întregii clase politice, măsurile dictatoriale care proiectează pedeapsa colectivă asupra tuturor românilor, consideraţi infractori, lipsa cu desăvârşire a unor politici publice coerente cu măsuri profilactice anti-COVID 19, sugrumarea agenţilor economici şi dezastrul la care a ajuns mediul de afaceri, tirania mediatică prin care se promovează vaccinuri experimentale cu complicitatea presei şi dubla măsură abordată în aplicarea sancţiunilor”, transmite AUR.

Liderii AUR cer demisia premierului Florin Cîţu şi a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„În acest context, Alianţa pentru Unirea Românilor cere Guvernului ridicarea de urgenţă a tuturor restricţiilor ilegale, incoerente şi iraţionale impuse sub pretextul crizei sanitare. Ridicarea de urgenţă a impunerii purtării măştilor în spaţii închise sau deschise, explicaţii publice cu privire la fundamentarea ştiinţifică pe a impunerii restricţiilor şi demisia premierului Florin Cîţu şi a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Alianţa pentru Unirea Românilor a fost legitimată politic prin vot democratic de o parte semnificativă a poporului român şi va folosi toate instrumentele legale de care dispune, instituţionale şi civice, pentru a reprezenta interesele tuturor românilor”, potrivit comunicatului de presă.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. Jandarm filmat în timp ce cade de pe cal, la cermoniile de 1 Decembrie

Un jandarm a fost filmat într-un moment stânjenitor, ieri, în timpul ceremoniilor…

Directorul Pfizer spune că oamenii vor trebui să se vaccineze anual împotriva Covid-19

Oamenii vor trebui cel mai probabil să se vaccineze anual împotriva Covid-19…

Constanța: Incendiu puternic la mai multe barăci, pe strada Justiției

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la mai multe barăci, pe strada…

1 Decembrie – Ziua Națională a României

1 decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal din istoria României, dată la care…