Patru avioane private au plecat joi din Rusia spre Dubai, după ce președintele rus Vladimir Putin a lansat un avertisment dur la adresa “trădătorilor” ruși, despre care a spus că Occidentul vrea să îi folosească ca pe o “a cincea coloană” pentru a distruge țara.

Analistul danez Oliver Alexander a observat cele patru avioane care au plecat joi dimineață de la Moscova spre Dubai, folosind serviciul de urmărire a zborurilor FlightRadar24. El a descris acest lucru drept un “exod”.

Nu este clar cine se afla la bordul avioanelor sau ce motiv au avut pentru a se îndrepta spre Dubai, care, spre deosebire de destinațiile occidentale, nu a interzis traficul aerian rusesc, potrivit Insider.

Președintele Vladimir Putin a lansat miercuri (16 martie) un avertisment dur la adresa “trădătorilor” ruși, despre care a spus că Occidentul vrea să îi folosească ca pe o “a cincea coloană” pentru a distruge țara.

Liderul de la Kremlin i-a atacat pe rușii despre care a spus că sunt mai apropiați mental de Occident decât de Rusia și a afirmat că poporul rus va putea face rapid diferența între trădători și patrioți.

“Bineînțeles că ei (Occidentul) vor încerca să parieze pe așa-numita a cincea coloană, pe trădători – pe cei care își câștigă banii aici, dar trăiesc acolo. Trăiesc, nu în sensul geografic, ci în sensul gândurilor lor, al gândirii lor servile”, le-a spus el miniștrilor guvernului, la trei săptămâni de la începerea războiului dintre Rusia și Ucraina.

“Orice popor, și mai ales poporul rus, va fi întotdeauna capabil să distingă adevărații patrioți de gunoaie și trădători, și pur și simplu să-i scuipe ca pe un țânțar care a zburat din greșeală în gură”, a afirmat Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alte articole

17 morți în urma unui atac cu rachete rusești asupra unor clădiri din Odesa

Cel puțin 17 persoane au fost ucise după ce două rachete rusești…

Ciucă: Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării

Benzina și motorina s-au ieftinit cu 50 de bani pe litru în…

Putin declară că Rusia este deschisă la discuții privind neproliferarea armelor nucleare

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că Moscova este pregătită pentru discuții…

Cetățenii din Belarus au început să primească înștiințări de recrutare

Cetățenii belaruși au început să primească înștiințări de recrutare, a anunțat postul…