foto: Antena3

Bancomatul de la Pavilionul Expoziţional din Constanţa a fost aruncat în aer, în cursul nopții de 28 spre 29 noiembrie.

Suspecții, un bărbat și o femeie, au fost deja prinși de poliție, relatează Antena3.

Cei doi suspecți erau filați și polițiștii bănuiesc că au dat o lovitură asemănătoare și în urmă cu 10 zile în comuna Castelu, din județul Constanța, unde un alt bancomat a sărit în aer.

Comunicat Poliție:

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram