Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de procurorii DIICOT după ce a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată care a avut loc în Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii și procurorii din Vâlcea au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului care este suspectat că ar fi oferit la o petrecere privată, ce a avut loc sâmbătă la un restaurant, o prăjitură care conţinea canabis, motiv pentru care 15 persoane au ajuns la spital. În urma percheziţiei au fost găsite resturi de canabis şi un grinder.

“Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder”, se arată în comunicatul DIICOT.

Bărbatul a fost reţinut duminică de procurorii DIICOT Vâlcea şi va fi prezentat luni Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmăresțe-ne pe Google News, Facebook sau Telegram