Curtea de Apel Ploiești a decis scoaterea din arest preventiv a celor 3 frați cercetați pentru uciderea unui bărbat într-un hotel din localitatea Padina, Dâmbovița și plasarea lor în arest la domiciliu.

Instanța a admis contestația celor 3 frați împotriva măsurii arestării preventive luate anterior de Tribunalul Dâmbovița și a dispus înlocuirea acesteia cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile, începând din 13 mai până în 10 iunie. Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă.

Cei 3 frați din clanul Fabian sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat după ce în noaptea de 10/11 februarie a.c. au agresat cu violență un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, în incinta hotelului din localitatea Padina. Victima a decedat în urma leziunilor suferite. Presupușii agresori au fugit inițial de la fața locului, dar au fost prinși de polițiști la scurt timp.

Conform anchetatorilor, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan între persoanele implicate. În cursul nopții avea loc o petrecere la hotel, la care participau diverși artiști.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: FBI l-a identificat pe atacator, un tânăr de 20 de ani

Autorităţile americane au făcut un pas important în investigaţia privind tentativa de…