Unul dintre cei mai mari bordeluri din Europa intră în faliment în mijlocul pandemiei coronavirusului, relatează presa. Este una dintre numeroasele companii germane care se îndreaptă spre faliment ca urmare a crizei, spun experții.

Bordelul “Pascha”, un punct de reper major în orașul de vest din Germania, Köln, intră în faliment, a informat joi un cotidian german.

“Suntem la sfârșit”, a declarat directorul bordelurilor, Armin Lobscheid, pentru ziarul local Express.

Ziarul l-a citat pe Lobscheid spunând că bordelul își consumase toate rezervele financiare în timpul interdicției de prostituție impusă în timpul pandemiei în curs. Bordelul funcționează dintr-o clădire cu 11 etaje și are în jur de 60 de angajați, inclusiv maseuri și bucătari.

În mod normal, aproximativ 120 de prostituate lucrează acolo și în regim independent, a raportat ziarul. Cu toate acestea, statul Renania de Nord-Westfalia, unde se află Köln, a interzis prostituția în urmă cu cinci luni măsurilor luate în încercarea de a reduce răspândirea COVID-19.

Lobscheid a criticat autoritățile statului pentru că nu sunt clare în previziunile lor cu privire la momentul în care restricțiile se vor încheia.

“Nu putem planifica așa. Puem să evităm falimentul cu ajutorul băncilor dacă am fi siguri că lucrurile pot începe din nou la începutul anului viitor”, a declarat Lobscheid. El a adăugat că toată lumea știa că serviciile sexuale plătite continuă în ciuda interdicției, dar anonim și fără a fi plătite taxe.

Organizațiile care reprezintă lucrătorii sexuali au avertizat că închiderea bordelurilor va forța prostituția la negru, expunând femeile la riscuri mai mari de exploatare.

Vestea insolvenței „Pascha” vine atunci când unul dintre cele mai importante birouri de credit din Germania, Creditreform, a avertizat cu privire la o creștere semnificativă a cererilor de faliment în Germania, provocată de căderea pandemiei.

Alte știri:  Zelenski avertizează că Ucraina va pierde războiul dacă Congresul SUA nu aprobă ajutorul militar

“Începând cu al patrulea trimestru, va exista o creștere considerabilă a aplicațiilor”, a declarat miercuri CEO Volker Ulbricht. El a spus că companiile din domeniul culturii, sportului și recreerii se află sub o presiune deosebit de puternică, mai presus de toate întreprinderile mai mici. Acest lucru a fost demonstrat de înrăutățirea istoricelor de plată în prezent, a spus el.

Previziunile sale vin în timp ce Germania se confruntă cu cea mai gravă recesiune din perioada postbelică.

Urmărește-ne pe Google News sau Facebook
Alte articole

A murit Costel Corduneanu, liderul lumii interlope din Iași

Costel Corduneanu, cunoscut lider al clanului Cordunenilor din Iași și fost sportiv…

Ancheta continuă în cazul deceselor suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Echipa Corpului de Control al Ministerului Sănătății a efectuat astăzi o nouă…

Pugilista Amalia Niță a câștigat aurul la europenele de tineret de la Porec

Naționala de box a României a obținut rezultate remarcabile la Campionatul European…

Israelul se gândește la un răspuns la atacul iranian fără precedent, în timp ce Occidentul îl îndeamnă pe Netanyahu să evite un război total

Oficiali de rang înalt din administrația președintelui Joe Biden sunt îngrijorați că…

Trump despre ajutorul pentru Ucraina: “Ne gândim să-l facem sub forma unui împrumut”

Fostul președinte american Donald Trump a sugerat recent că, în cazul în…

Camera Reprezentanților din SUA votează săptămâna aceasta pachetul de sprijin pentru Israel și Ucraina

Președintele Camerei Reprezentanților din SUA, republicanul Mike Johnson, a anunțat că va…