Curtea de Apel București a dat luni verdictul final în procesul privind moartea pe terenul de joc a fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

Mihaela Duță, medicul de pe ambulanța PULS, a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare cu suspendare si 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Serviciul de ambulanță care a fost prezent „Ștefan cel Mare” în seara în care a murit Patrick Ekeng, și Mihaiela Duță vor trebui să achite daune de 220.000 de euro familiei fotbalistului camerunez de la Dinamo.

În iulie 2020, Mihaiela Elena Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Fotbalistul camerunez Patrick Ekeng de la echipa de fotbal Dinamo București, a decedat la vârsta de 26 de ani, pe 6 mai 2016, în timpul meciului Dinamo – Viitorul Constanța.

Fotbalistul s-a prăbuşit pe gazon, în timpul meciului, fără a avea însă un contact în prealabil cu vreun adversar. Ulterior, ancheta în cazul morții fotbalistului a arătat că Patrick Ekeng suferea de afecțiuni de sănătate care impunea restricția practicării sportului de performanță.


Urmărește-ne pe Google News sau Facebook