Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a rămas fără permis după ce a fost depistat de polițiștii din București în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală. Polițiștii l-au amendat cu 1.300 de lei și i-au suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 3 luni.

Deputatul a negat că a consumat alcool și va depune contestație. Ben Oni Ardelean a spus la Europa FM că alcoolemia a fost dată de niște medicamente pentru inimă, pe care le ia de 3 săptămâni:

„Este vorba de un tratament care, din păcate, a dat această alcoolemie pe test, o alcoolemie care nu ți-o dă alcoolul neapărat, ți-o poate da și 3 bomboane de rom,este abia la limita contravenției. Alcoolemia, dacă era de la la alcool, îți dădea mult mai mult, deci nu-ți dădea 0,1.(…)  O să contest în instanță, e o procedură mai lungă. (…) De 3 săptămâni iau tratamentul.”

Comunicatul Poliției Capitalei

La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Urmărește StiriNews.ro pe Facebook și Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole

VIDEO. Jandarm filmat în timp ce cade de pe cal, la cermoniile de 1 Decembrie

Un jandarm a fost filmat într-un moment stânjenitor, ieri, în timpul ceremoniilor…

Directorul Pfizer spune că oamenii vor trebui să se vaccineze anual împotriva Covid-19

Oamenii vor trebui cel mai probabil să se vaccineze anual împotriva Covid-19…

Constanța: Incendiu puternic la mai multe barăci, pe strada Justiției

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la mai multe barăci, pe strada…

1 Decembrie – Ziua Națională a României

1 decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal din istoria României, dată la care…